Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΗ Όπερα της Σαντορίνης μετατρέπεται σε Opera Mansion από την Aqua Vista Hotels
Ξενοδοχεία

Η Όπερα της Σαντορίνης μετατρέπεται σε Opera Mansion από την Aqua Vista Hotels

Στο πλαίσιο της πολυεπίπεδης συνεργασίας με την Opera Mansion, η Aqua Vista Hotels ανέλαβε την ολοκληρωτική ανακαίνιση της εμβληματικής Όπερας της Σαντορίνης, που χρονολογείται από τον 18ο αιώνα, για την ανάδειξή της σε μια πολυτελή σουίτα μοναδικού χαρακτήρα.

Η Όπερα της Σαντορίνης ανοίγει και πάλι τις πόρτες της την άνοιξη του 2017, ως Opera Mansion. Ένας μύθος του παρελθόντος περνά στο σήμερα ως μια σύγχρονη σουίτα, επιτομή της πολυτέλειας και της ιδιωτικότητας, που απευθύνεται μόνο σε ζευγάρια.

Με γνώμονα τη φιλοσοφία της Aqua Vista Hotels και σεβασμό στην ιστορική αξία του κτιρίου, τα έμπειρα στελέχη και οι εξειδικευμένοι συνεργάτες του ομίλου, προχώρησαν στη σύλληψη και την υλοποίηση ενός ιδιαιτέρως απαιτητικού concept που μεταφέρει το ένδοξο χθες στο σήμερα. Το όνομα και το λογότυπο επιλέχθηκε να έχουν σαφείς αναφορές στην κληρονομιά του οικήματος, καθώς το πρώτο αποτελεί φόρο τιμής στην ιστορία του, ενώ στο δεύτερο εντάχθηκε το στοιχείο του φοίνικα, που υπάρχει στην είσοδό του.

Στο πλαίσιο της πολυεπίπεδης συνεργασίας με την Opera Mansion, η Aqua Vista Hotels ανέλαβε την ολοκληρωτική ανακαίνιση της εμβληματικής Όπερας της Σαντορίνης, που χρονολογείται από τον 18ο αιώνα, για την ανάδειξή της σε μια πολυτελή σουίτα μοναδικού χαρακτήρα. Για τη διαμόρφωση των 120 τ.μ. όπου εκτείνεται η Opera Mansion διατηρήθηκαν τα χαρακτηριστικά που το κτίριο ήδη διέθετε: οι εσοχές μετατράπηκαν σε λειτουργικούς χώρους, το φυσικό χώρισμα του υπόσκαφου κτίσματος ενέπνευσε τη δημιουργία μιας εσωτερικής πισίνας, ενώ το κελάρι της παλιάς Όπερας πήρε και πάλι ζωή. Το χαρακτηριστικό κυκλαδίτικο λευκό κυριαρχεί, ενώ οι απαραίτητες πινελιές χρώματος προέρχονται από την παλέτα των πορτοκαλί και καφέ, των γήινων αποχρώσεων που παραπέμπουν στο σήμα κατατεθέν του νησιού, το ηφαίστειο.

Πάνω στο κεντρικό μονοπάτι των Φηρών η Opera Mansion απευθύνεται σε ζευγάρια που επιθυμούν να απολαύσουν προσωποποιημένες υπηρεσίες, συνώνυμο των υψηλών standards της Aqua Vista Hotels.

Η κα Σοφία Ματζουράνη, Business Development Manager της Aqua Vista Hotels, δήλωσε σχετικά: “Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι για τη νέα αυτή συνεργασία, αφού πρόκειται για ένα μοναδικό εγχείρημα, μια πρόκληση στην οποία η Aqua Vista Hotels ανταποκρίθηκε με απόλυτη επιτυχία. Η ιστορικότητα και η σημασία του κτηρίου τού προσδίδουν έναν μοναδικό χαρακτήρα τον οποίο αντιμετωπίσαμε με σεβασμό, αναδεικνύοντας το Opera Mansion σε έναν σύγχρονο παράδεισο φιλοξενίας”.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

15/03/2024
14/03/2024
13/03/2024
12/03/2024
11/03/2024
08/03/2024