Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΔιεθνείςΗ Κρήτη στους 10 καλύτερους προορισμούς στον κόσμο για το 2017 από το TripAdvisor
Προορισμός

Η Κρήτη στους 10 καλύτερους προορισμούς στον κόσμο για το 2017 από το TripAdvisor

Στην έκτη θέση, μεταξύ των 10 καλύτερων προορισμών στον κόσμο για τους χρήστες του TripAdvisor, βρίσκεται η Κρήτη. Η Σαντορίνη, για άλλη μια φορά βρίσκεται στην πρώτη δεκάδα των καλύτερων νησιών διεθνώς, καταλαμβάνοντας τη 2η θέση πίσω από το Maui της Χαβάης.

Το TripAdvisor ανακοίνωσε τους νικητές των βραβείων Travelers’ Choice για προορισμούς, σημειώνοντας τα αγαπημένα μέρη των ταξιδιωτών ανά τον κόσμο. Φέτος, το Μπαλί στην Ινδονησία είναι ο παγκόσμιος νικητής, ενώ η Νέα Υόρκη κατατάσσεται πρώτη στις Ηνωμένες Πολιτείες για έβδομη συνεχή χρονιά.

Οι νικητές των βραβείων προσδιορίστηκαν χρησιμοποιώντας έναν αλγόριθμο που έλαβε υπόψη την ποσότητα και την ποιότητα των κριτικών και των βαθμολογιών για τα ξενοδοχεία, τα εστιατόρια και τα αξιοθέατα προορισμών σε όλο τον κόσμο, που συγκεντρώθηκαν κατά τη διάρκεια μιας περιόδου 12 μηνών, καθώς και το ενδιαφέρον των ταξιδιωτών για κρατήσεις σε αυτούς τους προορισμούς στο TripAdvisor. Τα βραβεία διακρίνουν 418 εξαιρετικούς προορισμούς σε 24 λίστες, σε όλον τον κόσμο.

“Είμαστε ενθουσιασμένοι που αποκαλύπτουμε τους αγαπημένους ταξιδιωτικούς προορισμούς της κοινότητάς μας (του TripAdvisor) για το 2017 και που αναγνωρίζουμε αυτά τα ειδιλλιακά μέρη με τα βραβεία Travelers’ Choice”, δήλωσε η Barbara Messing, υπεύθυνη Μάρκετινγκ του TripAdvisor. “Οι ταξιδιώτες που θέλουν να εξερευνήσουν αυτά τα καταπληκτικά μέρη μπορούν να συμβουλευτούν το TripAdvisor για τα καταπληκτικά αξιοθέατα και τις περιηγήσεις τους καθώς επίσης και να συγκρίνουν τιμές ξενοδοχείων που είναι έως και 24% χαμηλότερες, εάν κλείσουν εκτός σεζόν”.

Οι Κορυφαίοι 10 προορισμοί παγκοσμίως από τις επιλογές των ταξιδιωτών του TripAdvisor:

  • Μπαλί, Ινδονησία: Ο λιγότερο ακριβός μήνας για διακοπές: Μάιος (7% φθηνότερα από ό,τι η συνδυασμένη τιμή για ξενοδοχείο και αεροπορικά εισιτήρια κατά μέσο όρο την άνοιξη / καλοκαίρι)
  • Λονδίνο, Ηνωμένο Βασίλειο: Ο λιγότερο ακριβός μήνας για διακοπές: Απρίλιος (7% φθηνότερα)
  • Παρίσι, Γαλλία: Ο λιγότερο ακριβός μήνας για διακοπές: Απρίλιος (4% φθηνότερα)
  • Ρώμη, Ιταλία: Ο λιγότερο ακριβός μήνας για διακοπές: Απρίλιος (7% φθηνότερα)
  • Νέα Υόρκη, Ηνωμένες Πολιτείες: Ο λιγότερο ακριβός μήνας για διακοπές: Αύγουστος (1% φθηνότερα)
  • Κρήτη, Ελλάδα: Ο λιγότερο ακριβός μήνας για διακοπές: Αύγουστος (24% φθηνότερα)
  • Βαρκελώνη, Ισπανία: Ο λιγότερο ακριβός μήνας για διακοπές: Μάιος (4% φθηνότερα)
  • Σιέμ Ριπ, Καμπότζη: Ο λιγότερο ακριβός μήνας για διακοπές: Αύγουστος (4% φθηνότερα)
  • Πράγα, Τσεχική Δημοκρατία: Ο λιγότερο ακριβός μήνας για διακοπές: Απρίλιος (1% φθηνότερα)
  • Πουκέτ, Ταϊλάνδη: Ο λιγότερο ακριβός μήνας για διακοπές: Απρίλιος (11% φθηνότερα)

Ακόμη, στη λίστα με τις 25 καλύτερες παραλίες στον κόσμο, στην 9η θέση βρίσκεται το Ελαφονήσι στην Κρήτη και ο κόλπος της Συκιάς στον Πρωταρά της Κύπρου στην 19η θέση.

Η Σαντορίνη, για άλλη μια φορά βρίσκεται στην πρώτη δεκάδα των καλύτερων νησιών διεθνώς, καταλαμβάνοντας τη 2η θέση πίσω από το Maui της Χαβάης.

Ιστοσελίδα | + Άρθρα
19/03/2024
15/03/2024
14/03/2024
13/03/2024
12/03/2024
11/03/2024