Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΣτη συλλογή των Small Luxury Hotels of the World τo νέο Nobu Hotel Ibiza Bay
Ξενοδοχεία

Στη συλλογή των Small Luxury Hotels of the World τo νέο Nobu Hotel Ibiza Bay

Όλα τα τμήματα του ξενοδοχείου- δωμάτια, σουίτες, οι δύο πισίνες μπροστά στην θάλασσα, εστιατόρια, spa, boutique- είναι έτσι σχεδιασμένα, ώστε να προσφέρουν στον φιλοξενούμενο την αυθεντική νησιωτική εμπειρία του προορισμού.

Tοποθετημένο σε ένα απόλυτο καταφύγιο, στις ακτές της εκλεπτυσμένης παραλίας Talamanca, το Nobu Hotel Ibiza Bay, μέλος των Small Luxury Hotels of the World, θα ανοίξει τις πύλες του στις 30 Ιουνίου του 2017.

Στόχος του να αναδειχθεί ως ο απόλυτος προορισμός παιδικής ανεμελιάς για  ενήλικες. Ως τούτου, όλα τα τμήματά του – δωμάτια, σουίτες, οι δύο πισίνες μπροστά στην θάλασσα, εστιατόρια, spa, boutique- είναι έτσι σχεδιασμένα ώστε να προσφέρουν στον φιλοξενούμενο την αυθεντική νησιωτική εμπειρία του προορισμού.

“Ο όμιλος ξενοδοχείων MC, στον οποίο ανήκουν επίσης τα iconic Marbella Club & Puente Romano & London & Regional, οραματίζεται το Nobu Hotel Ibiza Bay, ως τον προορισμό που θα κάνει τη διαφορά σε αυτό το έτσι κι αλλιώς υψηλότατων προδιαγραφών φιλοξενίας νησί” δηλώνει ο Chief Executive of Nobu Hospitality, Trevor Horwell και συνεχίζει: “Οι απανταχού θιασώτες του παγκόσμιου brand Nobu θα ενθουσιαστούν και θα παθιαστούν με την μοναδικότητα και την πολυτέλεια του ξενοδοχείου, το οποίο φιλοδοξούμε ότι πάρα πολύ άμεσα θα τοποθετηθεί στον χάρτη των Nobu Hotels & Restaurants ως ένας must προορισμός”.

Το ξενοδοχείο βρίσκεται πάνω στη λευκή παραλία Talamanca, μόλις  2 χιλιόμετρα  βόρεια της πόλης της Ibiza (παγκόσμιας κληρονομίας της Unesco), μόλις 15 λεπτά από τα καταστήματα και τα club της μαρίνας Botofoch. Δικαίως έχει χαρακτηριστεί ήδη από τους απανταχού λάτρεις της υψηλής γαστρονομίας ως παράδεισος, αφού διαθέτει τέσσερα εστιατόρια και ένα pool bar, τα οποία στερούνται ωραρίου και προσφέρουν ο,τιδήποτε (πρωινό, γεύμα, δείπνο) οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας τον επιθυμεί ο επισκέπτης.

Οι  διάσημες γιαπωνέζικες καταβολές του Nobu Matsuhisa σε συνδυασμό με τη μοναδικότητα των τοπικών προϊόντων και μεθόδων δημιουργούν έναν εκρηκτικό για τον ουρανίσκο συνδυασμό στο signature εστιατόριο του resort. Σε πιο υγιεινούς ρυθμούς, το καφέ Celicioso επαναφορτίζει τους φιλοξενούμενους με εδέσματα χωρίς γλουτένη, θρεπτικούς φυσικούς χυμούς και σαλάτες.

Τα 152 δωμάτια και σουίτες έχουν σχεδιαστεί έτσι ώστε να ικανοποιούν όλες τις επιθυμίες των επισκεπτών τους. Στα τοπικά χρώματα του νησιού, με αφαιρετική επίπλωση φυσικού ξύλου, κεραμικά καλλιτεχνήματα, ψηφιδωτά απο μαργαριτάρια και χειροποίητα κρεμαστά φωτιστικά από  φυσητό γυαλί, όλα δημιουργούν έναν πλούσιο διάκοσμο μεν, μία χαλαρή ατμόσφαιρα δε. Τα γιγάντια παράθυρα και οι μεγάλες ιδιωτικές βεράντες προσφέρουν στους επισκέπτες το bonus ενός πρωινού ξυπνήματος με το άρωμα του γιασεμιού, ή ενός νανουρίσματος υπό τον ήχο των κυμάτων. Τα πολυτελή προϊόντα περιποίησης Natura Bisse συμπληρώνουν αυτό το μοναδικό εμπειρικά πακέτο διαμονής.

Οι ευρύχωρες Presidential και Royal σουίτες διαθέτουν βεράντες με θέα στη Μεσόγειο, εξωτερικό τζακούζι, άνετο σαλόνι και ιδιωτικό μπαρ. Το ξενοδοχείο διαθέτει πληθώρα τύπων δωματίων, όπως Cool &  Deluxe rooms, Junior & Grand Suites.

Το ξενοδοχείο, άλλωστε, είναι υπεύθυνο για την άφιξη Six Senses Spa στο νησί, αφού το φιλοξενεί στις εγκαταστάσεις του. Έτσι, ο επισκέπτης θα μπορεί να διαλέξει ανάμεσα σε signature πακέτα, αντιγηραντικές θεραπείες, ένα καινοτόμο πρόγραμμα γυμναστικής καθώς και μανικιούρ  στο ‘health juice & nail bar’ συνοδεία ενός δροσιστικού smoothie ή χυμού.

Το Spa διαθέτει και υπαίθριες παραθαλάσσιες καμπανες για όσους θέλουν να χαλαρώσουν αγναντεύοντας την θάλασσα.

Τέλος, το Ibiza Bay’s Kids Club προάγει τη δημιουργικότητα και τη φαντασία των παιδιών μέσα από μποέμ διαδικασίες συλλογής τροφής και μαγειρικής.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

19/03/2024
15/03/2024
14/03/2024
13/03/2024
12/03/2024
11/03/2024