Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΗ AccorHotels εγκαινιάζει το πρώτο ξενοδοχείο ibis Styles στην Ελλάδα
Ξενοδοχεία

Η AccorHotels εγκαινιάζει το πρώτο ξενοδοχείο ibis Styles στην Ελλάδα

Το πρώτο ibis Styles της Ελλάδας, ibis Styles Heraklion Central Hotel, με 72 δωμάτια αναμένεται να λειτουργήσει στις αρχές του καλοκαιριού στην καρδιά του ιστορικού και εμπορικού κέντρου του Ηράκλειου της Κρήτης.

O διεθνής γαλλικός όμιλος ξενοδοχείων AccorHotels ανακοίνωσε την επέκταση των δραστηριοτήτων του στην Ελλάδα με την υπογραφή συμφωνίας με την εταιρεία Polis H.M. S.A για τη ανάπτυξη του πρώτου ξενοδοχείου ibis Styles στο Ηράκλειο Κρήτης.

Τα ibis Styles, είναι μια διεθνής αλυσίδα 367 μη τυποποιημένων ξενοδοχείων γνωστά για το ξεχωριστό design τους. Τα ibis Styles βρίσκονται συνήθως στην καρδιά των πόλεων ή σε σημεία με έντονη δραστηριότητα και προσφέρουν all-inclusive πακέτα, με το πρωινό και την πρόσβαση στο internet να περιλαμβάνονται στην τιμή δωματίου. Με βασικές αξίες την απλότητα, τη διαδραστικότητα, την ποιότητα και τη ζωντάνια, τα ibis Styles έχουν το καθένα τη δική του ξεχωριστή προσωπικότητα που χαρακτηρίζεται από τον ιδιαίτερο μοντέρνο σχεδιασμό, τη φωτεινότητα, τα χρώματα και τη θετική ενέργεια.

Το πρώτο ibis Styles της Ελλάδας με 72 δωμάτια αναμένεται να λειτουργήσει στις αρχές του καλοκαιριού στην καρδιά του ιστορικού και εμπορικού κέντρου του Ηράκλειου της Κρήτης, από τρεις παιδικούς φίλους οι οποίοι, στις αρχές της δεκαετίας του ’70 έπαιζαν στα πλακόστρωτα σοκάκια γύρω από τη συγκεκριμένη γειτονιά όταν ακόμα λειτουργούσε εκεί εργοστάσιο κρητικής σταφίδας. Σήμερα, μερικές δεκαετίες αργότερα, ένωσαν τις δυνάμεις τους για να πραγματοποιήσουν ένα κοινό όραμα: την ανάδειξη της σύγχρονης πλευράς της πόλης του Ηρακλείου και του μοναδικού ιστορικού παρελθόντος της μέσα από τη φιλοξενία.

Το ibis Styles Heraklion Central Hotel βρίσκεται σε στρατηγικό σημείο ανάμεσα στο κέντρο της πόλης και το λιμάνι. Μια ιδιωτική πλατεία και ένα εξαιρετικό ανακαινισμένο νεοκλασικό κτίριο είναι η πρώτη εικόνα κατά την είσοδο στο ξενοδοχείο. Στις εγκαταστάσεις περιλαμβάνονται μπουτίκ και ιδιωτικός υπόγειος χώρος στάθμευσης. Η θέα από το roof garden του ξενοδοχείου είναι εκπληκτική καθώς προσφέρει οπτική πρόσβαση σε πανέμορφα αστικά και φυσικά αξιοθέατα, όπως ο τρούλος του Αγίου Τίτου, τα κρητικά βουνά, και το απέραντο του Αιγαίου.

Ο Renzo Iorio, COO της AccorServices για Ιταλία, Ελλάδα, Ισραήλ και Μάλτα, δηλώνει: “Είμαι πολύ περήφανος για αυτό το νέο άνοιγμα που μαρτυρεί το ενδιαφέρον τής AccorHotels για την περιοχή. Πιστεύουμε ότι η αξία ενός παγκόσμιου ηγέτη όπως η AccorHotels μπορεί να αποτελέσει έναν ισχυρό άξονα για τη στήριξη των Ελλήνων επιχειρηματιών της φιλοξενίας όπως ο κ Μιχελιδάκης, όχι μόνο για τα τουριστικά ξενοδοχεία αλλά και για τα ξενοδοχεία πόλης”.

“Η συνεργασία μας με την AccorHotels για την εκπροσώπηση μιας τόσο ξεχωριστής και προσιτής αλυσίδας ξενοδοχείων διεθνούς εμβέλειας είναι πολύ σημαντική για εμάς και είμαστε βέβαιοι ότι αυτή η συνεργασία θα συμβάλλει στην τουριστική ζωή της πόλης του Ηρακλείου, είπε ο κ. Αντώνης Μιχελιδάκης, CEO της Polis H.M. SA.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

15/03/2024
14/03/2024
13/03/2024
12/03/2024
11/03/2024
08/03/2024