Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΝέο ΔΣ στην Ένωση Ξενοδόχων Λευκάδας
Ένωση Ξενοδόχων Λευκάδας

Νέο ΔΣ στην Ένωση Ξενοδόχων Λευκάδας

Ο πρόεδρος της Ένωσης επισήμανε ότι ο τουρισμός πρέπει να βασίζεται σε μια συγκροτημένη στρατηγική, η οποία θα προκύπτει από τη στενή συνεργασία του δημοσίου με τον ιδιωτικό τομέα στο κομμάτι του branding, στη δημιουργία νέων προϊόντων, αλλά και στη σωστή ανάδειξη των υφιστάμενων και στις νέες επενδύσεις που χρειάζονται για να είναι πάντα σύγχρονες οι υποδομές.

Συγκροτήθηκε σε σώμα το νέο  Δ.Σ. της Ένωσης Ξενοδόχων Λευκάδας μετά τις πρόσφατες εκλογές. Το Δ.Σ. συγκροτήθηκε ομόφωνα ως εξής:

  • Πρόεδρος: Μανώλης Θερμός (Boschetto Hotel)
  • Αντιπρόεδρος: Άννα Μίγκου (Grand Nefeli Hotel)
  • Γ.Γραμματέας: Γρηγόρης Βαγενάς (Lefko Hotel)
  • Ταμίας: Νικόλαος Γράψας (Enodia Hotel)
  • Έφορος: Τζούλια Ματαγάγκα (Happy Land Hotel)
  • Έφορος: Δημήτριος Παξινός (Nidri Beach Hotel)

Στην πρώτη του συνεδρίαση το συμβούλιο αποφάσισε  να δρομολογήσει άμεσα τους άξονες στους οποίους θα κινηθεί τα προσεχή δυο χρόνια, να πραγματοποιήσει θεματικές συναντήσεις με όλους τους ξενοδόχους ανά ενότητα (Λευκάδα, Νυδρί, Βασιλική, Άγιος Νικήτας) και να ζητήσει συνάντηση με τον δήμαρχο Λευκάδας για ενημέρωση και επίλυση προβλημάτων, πριν την έναρξη της καλοκαιρινής περιόδου.

Μεταξύ άλλων, ο πρόεδρος επισήμανε ότι ο τουρισμός μπορεί να αποτελέσει έναν από τους βασικούς τομής που μπορεί να στηριχθεί το νησί τα επόμενα χρόνια αρκεί να μην αφήνεται στην τύχη του, πρέπει να βασίζεται σε μια συγκροτημένη στρατηγική, η οποία θα προκύπτει από τη στενή συνεργασία του δημοσίου με τον ιδιωτικό τομέα στο κομμάτι του branding, στη δημιουργία νέων προϊόντων, αλλά και στη σωστή ανάδειξη των υφιστάμενων και στις νέες επενδύσεις που χρειάζονται για να είναι πάντα σύγχρονες οι υποδομές.

Εστίασε δε στο γεγονός ότι διεκδικήσεις και διαβουλεύσεις υπάρχουν διαχρονικά με όλες τις δημοτικές αρχές, “αυτός είναι ο ρόλος μας”, είπε. Ευχήθηκε δε καλή δύναμη στους συνάδελφους για την επερχόμενη δυναμική σεζόν.

Ιστοσελίδα | + Άρθρα
19/03/2024
15/03/2024
14/03/2024
13/03/2024
12/03/2024
11/03/2024