Τελευταία νέα
ΑρχικήΘαλάσσιες ΜεταφορέςΑκτοπλοΐαΜινωικές Γραμμές, η ακτοπλοϊκή εταιρεία με την 'Κορυφαία Εταιρική Επωνυμία'
Ακτοπλοΐα

Μινωικές Γραμμές, η ακτοπλοϊκή εταιρεία με την 'Κορυφαία Εταιρική Επωνυμία'

Οι Μινωικές Γραμμές για δεύτερη χρονιά (2011-2012 και 2016-2017) αναδεικνύονται νικητές στην κατηγορία τους, στα Βραβεία Superbrands 2016.

Σε μια λαμπρή εκδήλωση που διοργάνωσαν για πέμπτη χρονιά τα διεθνούς σημασίας και κύρους “Βραβεία Superbrands 2016”, οι Μινωικές Γραμμές αναδείχθηκαν ως “η εταιρεία με την “Κορυφαία Επωνυμία στο χώρο των μεταφορών” και πιο συγκεκριμένα στο χώρο της ακτοπλοΐας.

Η τελετή βράβευσης πραγματοποιήθηκε στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, τη Δευτέρα 20 Μαρτίου.

Η τιμητική αυτή διάκριση είναι ιδιαίτερα σημαντική για τις Μινωικές Γραμμές, λόγω του μεγάλου κύρους του θεσμού, ο οποίος πραγματοποιείται κάθε δύο χρόνια και στην Ελλάδα, αλλά και του πολύ μεγάλου ανταγωνισμού που υπήρχε στην κατηγορία.

Οι Μινωικές Γραμμές για δεύτερη χρονιά (2011-2012 και 2016-2017) αναδεικνύονται νικητές στην κατηγορία τους. Αποδεικνύεται έτσι η αξία της εταιρείας, η οποία συνεχίζει να βρίσκεται στην κορυφή της προτίμησης και της εμπιστοσύνης του επιβατικού κοινού, “Top of Minde Awareness” (το οποίο άλλωστε και επιλέγει τις εταιρείες που θα βραβευθούν), λόγω της σοβαρής και συνεχούς προσπάθειας που καταβάλει η διοίκηση και το έμψυχο δυναμικό της, σε στεριά και θάλασσα, για την ποιοτική και ασφαλή μεταφορά ανθρώπων και αγαθών που προσφέρει με τα υπερπολυτελή πλοία που διαθέτει στη γραμμή της Κρήτης (Πειραιάς – Ηράκλειο) και της Αδριατικής (Πάτρα – Αγκώνα και Πάτρα – Βενετία).

Το βραβείο παρέλαβε ο κ. Αντώνης Μανιαδάκης, διευθύνων σύμβουλος των Μινωικών Γραμμών.

Ο διαγωνισμός “Corporate Superbrands Greece 2016”, εντάσσεται στο πλαίσιο του παγκόσμιου θεσμού των Superbrands και έχει ως σκοπό να αναδείξει, και αυτή τη φορά, τις κορυφαίες εταιρικές επωνυμίες που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα σε 39 κλάδους της οικονομίας. Πρόκειται για τα κορυφαία brands (εταιρικές επωνυμίες) της ελληνικής αγοράς ανά κλάδο, τα οποία επελέγησαν μετά από την αξιολόγηση της κριτικής επιτροπής εμπειρογνωμόνων και έπειτα από διενέργεια δημοσκόπησης της κοινής γνώμης.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

15/03/2024
14/03/2024
13/03/2024
12/03/2024
11/03/2024
08/03/2024