Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΕπίσκεψη και συνάντηση με τον διοικητή της ΥΠΑ κ. Κωνσταντίνο Λιντζεράκο της Dr. Fang Liu, γενικής γραμματέως του ICAO
Αεροπορία

Επίσκεψη και συνάντηση με τον διοικητή της ΥΠΑ κ. Κωνσταντίνο Λιντζεράκο της Dr. Fang Liu, γενικής γραμματέως του ICAO

Κυρίαρχο ρόλο στη συζήτηση είχε η συμβολή της Πολιτικής Αεροπορίας στην ασφαλή, ταχεία και φιλική στο περιβάλλον ανάπτυξη των αερομεταφορών προς όφελος της Εθνικής οικονομίας και της κοινωνίας.

Mε τον διοικητή της Υπηρεσίας Πολιτικής Αεροπορίας Κωνσταντίνο Λιντζεράκο συναντήθηκε η γενική γραμματέας του ICAO Dr. Fang Liu στο πλαίσιο επίσκεψής της στην χώρα μας.
 
Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε το πρωί της Παρασκευής 24 Μαρτίου, στα κεντρικά γραφεία της Πολιτικής Αεροπορίας, όπου της έγινε θερμή υποδοχή από τη Διοίκηση της ΥΠΑ σε φιλόξενη ατμόσφαιρα. 
 
Η συνάντηση διάρκειας δύο ωρών κάλυψε ευρύ φάσμα των δραστηριοτήτων του ΙCAO στις οποίες έχει ενεργό ρόλο η ΥΠΑ. Κυρίαρχο ρόλο στη συζήτηση είχε η συμβολή της Πολιτικής Αεροπορίας στην ασφαλή, ταχεία και φιλική στο περιβάλλον ανάπτυξη των αερομεταφορών προς όφελος της εθνικής οικονομίας και της κοινωνίας, διατηρώντας τα υψηλά επίπεδα της ασφάλειας και αντιμετωπίζοντας τις σύγχρονες προκλήσεις στο τομέα της προστασίας των αερομεταφορών. 


Διοικητής ΥΠΑ Κωνσταντίνος Λιντζεράκος και η Γενική Γραμματέας του ICAO Dr. Fang Liu 

 
Πράγματι η ΥΠΑ κατά την πρόσφατη περίοδο δραστηριοποιείται εντατικά και έχει αναλάβει πλέον ενεργότερο ρόλο στα πλαίσια του Διεθνούς Οργανισμού Πολιτικής Αεροπορίας (ICAO). Συγκεκριμένα:
  • Η ΥΠΑ έχει αναλάβει την προεδρία της Ομάδας Κεντρικής Ευρώπης ( Central European Rotation Group – CERG ) για την τριετία  2017 – 2019. Παράλληλα εξελέγη Ελληνίδα εμπειρογνώμονας στην Επιτροπή Αεροναυτιλίας (Αir Navigation Commission – ANC) του Διεθνούς Οργανισμού Πολιτικής Αεροπορίας (ICAO).
  • Ενδυναμώθηκαν οι σχέσεις και η συνεργασία με τον ICAO τόσο με την συνάντηση, που έγινε στο Παρίσι, της Διοίκησης της ΥΠΑ με τον Γενικό Διευθυντή του επικεφαλής του Διεθνούς Οργανισμού Πολιτικής Αεροπορίας στην Ευρώπη κύριο Αlmeida, όσο και με την πρόσφατη συνάντηση με την Γ.Γ του ICAO Dr. Fang Liu.
 
Σημαντικό είναι να αναφέρουμε ότι η Dr. Fang Liu εξήρε το υψηλό επίπεδο ασφάλειας, εξυπηρέτησης και προστασίας που παρουσιάζει η χώρα στον τομέα των αερομεταφορών.
 
Η επίσκεψη της Dr. Fang Liu ήταν ιδιαίτερης σημασίας για την προώθηση της Ελληνικής ατζέντας στον χώρο των παγκόσμιων αερομεταφορών καθώς ήταν η πρώτη φορά που επισκέφθηκε την χώρα μας γενικός γραμματέας του Διεθνούς Οργανισμού.

Στην φωτογραφία στιγμιότυπο από την υποδοχή της Dr. Fang Liu από τον διοικητή και υπηρεσιακά στελέχη της ΥΠΑ.
 

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

19/03/2024
15/03/2024
14/03/2024
13/03/2024
12/03/2024
11/03/2024