Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΗ Spyrou Philoxenia επεκτείνεται στις Σποράδες με την ενσωμάτωση του Agnanti Hotel στην Αλόννησο
Ξενοδοχεία

Η Spyrou Philoxenia επεκτείνεται στις Σποράδες με την ενσωμάτωση του Agnanti Hotel στην Αλόννησο

Το Agnanti Hotel βρίσκεται 50 μέτρα από την παράλια Καλαμάκια, το οποίο είναι ένα γραφικό ψαροχώρι του νησιού.

Η Spyrou Philoxenia, εταιρεία διαχείρισης ξενοδοχείων, ενδυναμώνει περαιτέρω την παρουσία της στις Σποράδες με την προσθήκη του Agnanti Hotel 3* στην Αλόννησο. Το ξενοδοχείο είναι το επόμενο μέλος της Spyrou Philoxenia μετά την τελευταία προσθήκη του Iris Guesthouse το οποίο βρίσκεται στην Τσαγκάδα του Πηλίου στο Νομό Μαγνησίας.
 
“Η δημιουργία μιας νέας συνεργασίας στην Αλόννησο ήταν μέγιστης σημασίας για την Spyrou Philoxenia αφού η εταιρεία έχει τις ρίζες της στο γειτονικό νησί της Σκοπέλου”, δήλωσε ο κ. Δημήτριος Σχιστοχείλης, Project Manager, Spyrou Philoxenia. “Με την ένταξη του Agnanti Hotel στον δυναμικό μας, έχουμε καταφέρει όχι μονό την προσθήκη ενός αξιόλογου ξενοδοχείου σε έναν όμορφο προορισμό, αλλά και να παρέχουμε στους ταξιδιώτες τη δυνατότητα να ταξιδέψουν από νησί σε νησί (island hopping) κάτι που μέχρι τώρα είχαν τα πρωτεία τα νησιά των Κυκλάδων”, πρόσθεσε.


 

“Είμαι ενθουσιασμένος που θα δουλέψω και θα προσφέρω το νησί της Αλοννήσου στους πελάτες μας’’, δήλωσε ο κ. Γιάννης Γρηγόρας – Deputy Manager – Sales & Marketing for Spyrou Philoxenia. “Πραγματικά είναι ένας κρυμμένος θησαυρός μιας και θυμίζει τροπικό νησί με καταπληκτικές παράλιες, ένας πραγματικά μοναδικός προορισμός, με υψηλό ποσοστό επαναλάμβαναν επισκεπτών” πρόσθεσε. Το “Agnanti Hotel” εξυπηρετεί τις προσφορές μας στην Σκόπελο και είμαστε ήδη σε διακανονισμούς με ταξιδιωτικά γραφεία και τουριστικά πρακτορεία για τη δημιουργία μιας νέας εμπειρίας για τις Σποράδες με την επίσκεψη πολλών νησιών” ολοκλήρωσε.
 
Το “Agnanti Hotel” βρίσκεται 50 μετρά από την παράλια Καλαμάκια, το οποίο είναι ένα γραφικό ψαροχώρι του νησιού. Όλα τα δωμάτια περιλαμβάνουν παροχές όπως κλιματιστικού, ενός μικρού-ψυγείου και επιπλωμένου μπαλκονιού. Το Wi-fi είναι δωρεάν σε όλους τους χώρους του ξενοδοχείου και οι επισκέπτες έχουν την δυνατότητα να απολαύσουν έναν καθημερινό μπουφέ πρωινού. Το ξενοδοχείο στεγάζει και στην ιδιοκτησία του το εστιατόριο “Μανώλης” το οποίο είναι από τα πιο γνωστά στο νησί για τις εκλεκτές παραδοσιακές και σπιτικές γεύσεις που προσφέρει.


 

Το “Agnanti Hotel” βρίσκεται στην περιοχή Καλαμάκια, 12 χλμ. από το λιμάνι Πατητήρι. Η πρόσβαση στο νησί γίνεται είτε με high speed ή με απλό ferry με διαδρομές από τα λιμάνια του Αγ. Κωνσταντίνου, Βόλου, Κύμης, Θεσσαλονίκης με διαδρομές που συνδέουν και τα νησιά της Σκιάθου και της Σκοπέλου. Η Spyrou Philoxenia έχει το προνόμιο της εξασφάλισης ειδικών εκπτώσεων στα εισιτήρια της Hellenic Seaways, τις όποιες οι φιλοξενούμενοι μπορούν να επωφεληθούν πλήρως κατά τη διάρκεια των διακοπών τους.
 
Λειτουργώντας σήμερα 5 καταλύματα στο νησί της Σκοπέλου, επιπλέον της διαχείρισης των κρατήσεων και πωλήσεων για επιπρόσθετα καταλύματα στην περιοχή, η Spyrou Philoxenia διευρύνει τις δραστηριότητές της με νέες συνεργασίες που ανακοινώνονται σε όλη την Ελλάδα.
Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024
11/04/2024
10/04/2024
09/04/2024