Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικές ΤάσειςΔιεθνείς ΤάσειςΚέρκυρα και Κρήτη δημοφιλείς προορισμοί των Βρετανών για το Πάσχα
Τάσεις

Κέρκυρα και Κρήτη δημοφιλείς προορισμοί των Βρετανών για το Πάσχα

Προορισμοί καθαρά καλοκαιρινοί για τους Βρετανούς τουρίστες, όπως η Μαγιόρκα, η Κέρκυρα και η Κρήτη, αρχίζουν και αποκτούν δημοτικότητα και κατά την περίοδο του Πάσχα.

Αν και η Ισπανία είναι ο πλεόν δημοφιλής προορισμός για διακοπές στην παραλία για τους Βρετανούς το φετινό Πάσχα, o ΟΤΑ On the Beach αποκαλύπτει ότι η Κέρκυρα και η Κρήτη είναι οι προορισμοί με τη μεγαλύτερη αύξηση στις κρατήσεις των Βρετανών, όπως και η Κύπρος.

Πιο αναλυτικά, η Μαγιόρκα στις Βαλεαρίδες Νήσους είναι ο πλέον δημοφιλής προορισμών των Βρετανών για αυτό το Πάσχα, ενώ ακολουθεί η Τενερίφη. Τρίτη κατά σειρά έρχεται η ηλιόλουστη επαρχία Algarve στην Πορτογαλία, ακολουθούμενη από το Alicante, στην περιοχή Costa Blanca της Ισπανίας. Τη πεντάδα των πιο δημοφιλών προορισμών για το Πάσχα συμπληρώνει το νησί Lanzarote.

Το Μαρόκο αποκεικνύεται εξίσου δημοφιλής προορισμός για πασχαλινές αποδράσεις φέτος, με τους Βρετανούς να “κλείνουν” για το Marrakech και τις παραλίες του Agadir.

Ο Alistair Daly, Chief Marketing Officer της On the Beach σχολιάζει: “Η Ισπανία είναι πάντα ένα δημοφιλής προορισμός για τους Βρετανούς που κάνουν διακοπές την περίοδο του Πάσχα και είναι ενδιαφέρον να δει κανείς την αυξημένη δημοτικιοτητα της Μαγιόρκα, η οποία θεωρούταν παλιότερα ένας καθαρά καλοκαιρινός προορισμός για τους Βρετανούς τουρίστες. Βλέπουμε ότι η τάση αυτή αυξάνεται, με όλο και περισσότερους Βρετανούς να κατευθύνονται για το Πάσχα σε παραδοσιακούς καλοκαιρινούς ηλιόλουστους προορισμούς, όπως η Κέρκυρα και η Κρήτη”.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024