Τελευταία νέα
ΑρχικήΕπαγγελματικά ΤαξίδιαΕκδηλώσειςΗμερίδα για τη διαχείριση των πτήσεων γενικής αεροπορίας και αεραθλητισμού
Ημερίδες

Ημερίδα για τη διαχείριση των πτήσεων γενικής αεροπορίας και αεραθλητισμού

Την κεντρική ομιλία στην ημερίδα με αντικείμενο την έρευνα γνώμης για την αναγκαιότητα μεταρρυθμίσεων στη διαχείριση των πτήσεων Γενικής Αεροπορίας και αεραθλητισμού, θα πραγματοποιήσει ο κ. Σπύρος Γιάνκοβιτς.

Ημερίδα με θέμα “Ανάλυση του Επιχειρησιακού Περιβάλλοντος Γενικής Αεροπορίας και Αεραθλητισμού στην Ελλάδα με Στόχο την Ανάπτυξη του Αεροπορικού Τουρισμού” πραγματοποιείται στις 7 Απριλίου, στο Αμφιθέατρο της Υπηρεσίας Πολιτικής Αεροπορίας, στο Ελληνικό.
 
Την έναρξη της ημερίδας θα κάνει ο κ. Σταυλάς Γιάννης (EEK, μέλος ΔΣ ΕΑΕ και πρόεδρος της οργανωτικής επιτροπής). Χαιρετισμοί θα απευθύνουν οι κ.κ. Ιωάννα Παπαδοπούλου, πρόεδρος της ΕΑΕ, Κων/νος Λιντζεράκος, διοικητής ΥΠΑ, ο καθ. του Πανεπιστημίου Αιγαίου και μέλος ΔΣ ΕΑΕ Ανδρέας Παν. Παπαθεοδώρου, Ιωάννης Παπάζογλου της Fraport Hellas, Αντώνης Κουτσουδάκης, πρόεδρος AOPA και Νίκος Μακράκης, πρόεδρος ΕΛΑΟ.
 
Την κεντρική ομιλία στην ημερίδα με αντικείμενο την έρευνα γνώμης για την αναγκαιότητα μεταρρυθμίσεων στη διαχείριση των πτήσεων Γενικής Αεροπορίας και αεραθλητισμού, θα πραγματοποιήσει ο κ. Σπύρος Γιάνκοβιτς, CPT A340 της EAE.
 
Θα ακολουθήσουν οι ομιλίες των κ. Αντώνη Κουτσουδάκη από την ΑΟΡΑ (“Πολιτική για την ανάπτυξη της εκπαίδευσης χειριστών και της Γενικής Αεροπορίας στην Ελλάδα”, κ. Νίκου Μακράκη, προέδρου ΕΛΑΟ (“Αεραθλητισμός: κατάσταση – προοπτικές”) δρ. Γρηγόρη Κυριάκου από την Gamma Air Medical (“Αερομεταφορά ασθενών”).
 
Η ημερίδα θα διεξαχθεί με ελεύθερη είσοδο.
Ιστοσελίδα | + Άρθρα
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024