Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΣκοτώθηκε σε τροχαίο γνωστός ξενοδόχος της Σκιάθου
Ξενοδοχία

Σκοτώθηκε σε τροχαίο γνωστός ξενοδόχος της Σκιάθου

Ο ιδιοκτήτης του ξενοδοχείου 'Kivo' στη Σκιάθο και πολιτικός μηχανικός, Αντώνης Μανιάτης, σκοτώθηκε σε τροχαίο στην Εθνική Οδό Αθηνών- Λαμίας, στο 100 χλμ. στο ύψος της εξόδου προς το Κάστρο Βοιωτίας.

Ακαριαίο θάνατο βρήκε στις 10.30 χθες το βράδυ σε ηλικία 48 ετών ο ιδιοκτήτης του ξενοδοχείου “Kivo” στη Σκιάθο και πολιτικός μηχανικός, Αντώνης Μανιάτης, όταν το αυτοκίνητο που οδηγούσε “καρφώθηκε”, υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες, στο πίσω μέρος φορτηγού αυτοκινήτου. Το τροχαίο σημειώθηκε, στην Εθνική Οδό Αθηνών- Λαμίας, στο 100 χλμ. στο ύψος της εξόδου προς το Κάστρο Βοιωτίας.

Ο Αντώνης Μανιάτης δραστηριοποιούνταν τα τελευταία χρόνια στον τομέα του τουρισμού, έχοντας το ξενοδοχείο Kivo στη Σκιάθο, ενώ ήταν μέλος του Τεχνικού Επιμελητηρίου Μαγνησίας. Πατέρας δυο αγοριών, 16 και 7 ετών, ήταν από τους πλέον δραστήριους ξενοδόχους, με καινοτόμες συνέργειες στην ανάπτυξη του Kivo, στο οποίο είχε αφιερώσει τη ζωή του.

Η Ένωση Ξενοδόχων Σκιάθου και ο πρόεδρός της κ. Μάκης Κουκουλάκης, εκφράζει “τη βαθιά οδύνη και τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια για τον απροσδόκητο και άδικο χαμό του συναδέλφου μας Αντώνη Μανιάτη. Είναι πάντα τραγικό να φεύγει ένας τόσο νέος άνθρωπος και ακόμη πιο τραγικό και ειρωνικό συνάμα να φεύγει ένας συνάδελφος τόσο ενεργά δοσμένος στην επαγγελματική του ιδιότητα. Για τη θλιβερή απώλεια ευχόμαστε στην οικογένεια του και τους οικείους του καλό κουράγιο και καλή δύναμη”.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024
11/04/2024