Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΔιεθνείςΤα 370 εκατ. θα φτάσουν οι νεαροί τουρίστες που θα ανακαλύψουν τον κόσμο έως το 2020
Τάσεις

Τα 370 εκατ. θα φτάσουν οι νεαροί τουρίστες που θα ανακαλύψουν τον κόσμο έως το 2020

Η παγκοσμιοποίηση της τεχνολογίας έχει κάνει ακόμη πιο εύκολο για τους σπουδαστές/φοιτητές να αναζητούν και να κάνουν ταξίδια. Κατά την ανοιξιάτικη περίοδο, φαίνεται να υπάρχει μια αύξηση στις κρατήσεις από νεαρούς ταξιδιώτες.

Ο νεανικός τουρισμός φαίνεται να είναι μια αρκετά υποσχόμενη αγορά μακροπρόθεσμα. Όπως σημειώνεται και από πρόσφατα στοιχεία που έδωσε στη δημοσιότητα ο Παγκόσμιος Οργανισμός Τουρισμού (UNWTO), η αύξηση αυτής της αγοράς οφείλεται στο ότι υπολογίζεται πως πρόκειται να ταξιδέψουν σε όλο τον κόσμο περίπου 370 εκατ. νεαροί τουρίστες μέχρι το 2020. Άλλα στοιχεία εκτιμούν ότι για τους ταξιδιώτες μεταξύ ηλικιών 18-26, η αξία αυτής της αγοράς θα αυξηθεί έως και 320 δισ. δολ.

Οι σχετικές τάσεις τις οποίες οι τουριστικές επιχειρήσεις θα πρέπει να γνωρίζουν, περιλαμβάνουν τη δυναμική της τουριστικής αγοράς των νέων, την αύξηση των ταξιδιών των φοιτητών καθώς και τις μειωμένες τιμές.

Έχει αποδειχθεί ότι οι νέοι άνθρωποι συνήθως δεν ακυρώνουν αυτά που κανονίζουν. Πολλές φορές ακόμη και ασθένειες δε θα τους υποχρεώσουν να αλλάξουν τα σχέδιά τους, όταν πρόκειται για ταξίδια.

Επίσης, η παγκοσμιοποίηση της τεχνολογίας έχει κάνει ακόμη πιο εύκολο για τους σπουδαστές/φοιτητές να αναζητούν και να κάνουν ταξίδια. Κατά την ανοιξιάτικη περίοδο, φαίνεται να υπάρχει μια αύξηση στις κρατήσεις από νεαρούς ταξιδιώτες. Είναι η εποχή που οι τιμές είναι χαμηλότερες και τραβά την προσοχή των πιθανών πελατών σε μεγαλύτερο βαθμό -και αυτό το γεγονός, σε γενικές γραμμές, ισχύει για αυτήν την αγορά.

Οι νεαροί τουρίστες ψάχνουν για προορισμούς που τους προσφέρουν απεριόριστη πρόσβαση στο διαδίκτυο. Επιπλέον, οι νεαροί ταξιδιώτες αναζητούν πάντα κρατήσεις με ολοκληρωμένη ενημέρωση, από όπου μπορούν εύκολα να έχουν πρόσβαση σε κάθε πληροφορία.

Ιστοσελίδα | + Άρθρα
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024