Τελευταία νέα
ΑρχικήΟργανωτές ΤαξιδιώνTour OperatorsΠαρουσίαση του μονοθεματικού καταλόγου για την Ελλάδα από τον T.O Springer Reisen
Γραφείο ΕΟΤ Αυστρίας

Παρουσίαση του μονοθεματικού καταλόγου για την Ελλάδα από τον T.O Springer Reisen

Στην εκδήλωση με τίτλο "Ονειρικά ταξίδια", όπου συμμετείχε το γρφαείο του ΕΟΤ Αυστρίας έγινε παρουσίαση αποκλειστικά για ελληνικούς προορισμούς ενώ τα film του ΕΟΤ προβάλλονταν από όλες τις οθόνες του συνεδριακού χώρου Casineum Velden. Η εκδήλωση καλύφθηκε εκτενώς από τοπικά ΜΜΕ του κρατιδίου.

Στην παρουσίαση του προγράμματος για την Ελλάδα του Τ.Ο Springer Reisen, πρώτου σε πωλήσεις στο ομόσπονδο κρατίδιο της Καρίνθια και ενός από τους σημαντικότερους της Κάτω Αυστρίας, συμμετείχε το Γραφείο του ΕΟΤ στην Αυστρία.
 
Η παρουσίαση με θέμα “Ονειρικά ταξίδια” έλαβε χώρα στο συνεδριακό κέντρο του Καζίνο της κοσμοπολίτικης παραλίμνιας πόλης Velden με πάνω από 500 καλεσμένους και συνδιοργανώθηκε από την Springer Reisen, την Land Rover-Jaguar και την Mein Shiff (το τμήμα κρουαζιέρας) του Τ.Ο TUI. Στα διαλείμματα της εκδήλωσης το κοινό είχε την ευκαιρία να παρακολουθήσει σκηνές από το επιτυχημένο μούζικαλ Don Camillo, γεγονός που έδωσε ιδιαίτερη δημοσιότητα στην εκδήλωση και υπήρξαν πολυσέλιδα αφιερώματα και φωτογραφίες στον έντυπο και ηλεκτρονικό Τύπο.
 
Στην φωτογραφία: 3η από αριστερά κα. Καλλιόπη Κουρούσια – Δ/ντρια Γραφείου ΕΟΤ Βιέννης; 1ος από Δεξιά : Ιωάννης Ραφαλιάς – Marketing – PR; 3η από δεξιά :  κα Andrea Springer ιδιοκτήτρια Springer Reisen; Στο κέντρο πίσω από την κα Springer, Amin Assinger παρουσιαστής της εκδήλωσης
 
Banner του ΕΟΤ διακόσμησαν την αίθουσα της παρουσίασης, το λογότυπο μας τυπώθηκε στις προσκλήσεις και εμφανίστηκε στα video-wall μαζί με αυτά των άλλων χορηγών, ενώ από τις οθόνες στις αίθουσες υποδοχής γινόταν προβολή των video του ΕΟΤ, χωρίς χρηματικό κόστος για το Γραφείο.
 
Σύμφωνα με την ιδιοκτήτρια του Ομίλου κα Andrea Springer, λάτρη της Ελλάδας που δεν παραλείπει να παραθερίζει κάθε καλοκαίρι στη χώρα μας, η φετινή πορεία των κρατήσεων έχει ξεπεράσει κάθε προηγούμενο, έχοντας φτάσει για κάποιους προορισμούς το 85% της συνολικής διαθεσιμότητας των πακέτων.
 
Θα πρέπει να σημειωθεί ότι ο Τ.Ο Springer Reisen, ο οποίος έχει αδιάλειπτη παρουσία στην αυστριακή αγορά από 1912, διαθέτει 26 γραφεία και τρεις καταλόγους για την Ελλάδα 245 σελίδων στους οποίους συμπεριλαμβάνονται συνολικά 16 προορισμοί. Δρομολογεί κατά αποκλειστικότητα αεροπλάνα για Σαντορίνη, Κεφαλλονιά, Σκιάθο και Θάσο ενώ για το 2017 ξεκινάει απευθείας πτήσεις από την πόλη Graz για το νέο αεροδρόμιο της Πάρου.
 
Αξίζει ιδιαίτερης μνείας το γεγονός ότι ο εν λόγω Τ.Ο –συμμετέχοντας πάντα στα fam trip που οργανώνονται από το Γραφείο ΕΟΤ Αυστρίας- εμπλουτίζει κάθε χρόνο το πρόγραμμά του με ένα νέο ελληνικό προορισμό λαμβάνοντας έτσι τον τίτλο του specialist για την Ελλάδα, αφού παρουσιάζει στο Αυστριακό κοινό λιγότερο γνωστούς νησιωτικούς και μη προορισμούς.
Ιστοσελίδα | + Άρθρα
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024