Τελευταία νέα
ΑρχικήΕναλλακτικός ΤουρισμόςΔραστηριοτήτωνΗ Kyvernitis Travel Χρυσός Χορηγός στο UniteTHEMall της Eleven Campaign
Εκδηλώσεις

Η Kyvernitis Travel Χρυσός Χορηγός στο UniteTHEMall της Eleven Campaign

Στόχος του Eleven Campaign είναι η δημιουργία ενός ντοκιμαντέρ που θα δράσει ενάντια στον ρατσισμό προάγοντας τα οφέλη της διαφορετικότητας και της πολυπολιτισμικότητας.

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το UniteTHEMall του Eleven Campaign που πραγματοποιήθηκε από τις 31 Μαρτίου έως τις 2 Απριλίου στο The Mall Athens με την υποστήριξη της Kyvernitis Travel. Ο αθλητισμός και ειδικά το ποδόσφαιρο πρωταγωνίστησαν στη διοργάνωση φιλανθρωπικού χαρακτήρα του Eleven Campaign που προάγει τη διαφορετικότητα και απορρίπτει τις διακρίσεις.
 
Προσωπικότητες και φίλοι του αθλητισμού από κάθε γωνιά της Ελλάδας στήριξαν με την παρουσία τους τη φιλανθρωπική δράση που διοργάνωσε ο διεθνής Μη Κερδοσκοπικός Οργανισμός Eleven Campaign σε συνεργασία με το Μη Κερδοσκοπικό Σωματείο Δεσμός, με τη μεγάλη συμμετοχή του κόσμου να μεταφράζεται σε αγαθά που προσφέρθηκαν μέσω του Δεσμού σε κοινωφελείς οργανισμούς.

 

 
Στόχος του Eleven Campaign είναι η δημιουργία ενός ντοκιμαντέρ που θα δράσει ενάντια στον ρατσισμό προάγοντας τα οφέλη της διαφορετικότητας και της πολυπολιτισμικότητας. Η ελληνική συμμετοχή κορυφώθηκε μέσα από την εκδήλωση UniteTHEMall που πραγματοποιήθηκε από τις 31 Μαρτίου έως τις 2 Απριλίου στο The Mall Athens. Οι χώροι του εμπορικού κέντρου διαμορφώθηκαν ειδικά και μετατράπηκαν σε σταθμούς διαφορετικών δραστηριοτήτων όπου μικροί και μεγάλοι είχαν την ευκαιρία να συμμετέχουν σε παιχνίδια και διαγωνισμούς κερδίζοντας δώρα, με κορυφαίο την μπάλα από τον τελικό του Super Cup του 2015 με τις υπογραφές των παικτών της Μπαρτσελόνα, αλλά και να φωτογραφηθούν με το κύπελλο που κέρδισε η Εθνική Ομάδα ποδοσφαίρου στο Euro 2004. 
 
Στο πλαίσιο της διοργάνωσης πραγματοποιήθηκαν ομιλίες για τον αθλητισμό στις οποίες συμμετείχαν σημαντικές προσωπικότητες του χώρου, όπως οι Μιχάλης Κακιούζης, Αντώνης Νικοπολίδης, Θοδωρής Παπαλουκάς, Κωνσταντίνος Χαραλαμπίδης, Παύλος Μάμαλος και Εύη Μωραϊτίδου, ενώ το ‘παρών‘ έδωσαν οι μεγαλύτερες ομάδες της χώρας όπως οι ΑΕΚ (ΠΑΕ & ΚΑΕ), ΠΑΕ Παναθηναϊκός, ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης, Εθνική Ομάδα Μπάσκετ Κωφών Γυναικών, ΚΑΕ Πανιώνιος, ΚΑΕ Κολοσσός Ρόδου, ΑΣ Άρης (καλαθοσφαίριση με αμαξίδιο).

 

 
Ο κύριος Γιώργος Κυβερνήτης, Αντιπρόεδρος της Kyvernitis Travel S.A., που παρευρέθηκε στην εκδήλωση δήλωσε σχετικά: “Τα παιδιά είναι το μέλλον και οφείλουν να αποτελούν την απόλυτη προτεραιότητα όλων μας, ενώ ο αθλητισμός αποτελεί την πιο υγιή ενασχόληση, δίνοντας μοναδικά ερεθίσματα. Δεν μπορούμε να μένουμε αδιάφοροι σε φαινόμενα όπως ο ρατσισμός που μαστίζουν την κοινωνία μας και η Kyvernitis Travel δεν μπορεί παρά να στηρίζει δράσεις που στοχεύουν στην ανάπτυξη υγιών προτύπων και συμπεριφορών, βοηθώντας παράλληλα όσους έχουν ανάγκη. Είναι χαρά και τιμή να στηρίζουμε το έργο οργανώσεων όπως το Eleven Campaign και ο Δεσμός που βοηθούν τον συνάνθρωπο και προάγουν αξίες όπως η ισότητα”.
Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

Ετικέτες
15/03/2024
14/03/2024
13/03/2024
12/03/2024
11/03/2024
08/03/2024