Τελευταία νέα
ΑρχικήΕναλλακτικός ΤουρισμόςΔραστηριοτήτωνΤο 'Navarino Challenge' επιστρέφει με νέες δραστηριότητες και πολλές εκπλήξεις
Αθλητικός τουρισμός

Το 'Navarino Challenge' επιστρέφει με νέες δραστηριότητες και πολλές εκπλήξεις

Baby Swimming, Aqua Aerobic, Τένις & Padel Family Competition θα έχουν θέση στο φετινό πρόγραμμα του 'Navarino Challenge', της πολυβραβευμένη διοργάνωση αθλητικού τουρισμού από τον όμιλο Costa Navarino.

Η πολυβραβευμένη διοργάνωση αθλητικού τουρισμού ‘Navarino Challenge‘, η οποία προωθεί τον αθλητισμό και το ευ αγωνίζεσθαι, όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος εμπλουτίζει το πρόγραμμα της με δραστηριότητες για όλη την οικογένεια. Στην Costa Navarino, στις 13-15 Οκτωβρίου 2017, με την υποστήριξη του Swim Academy, θα φιλοξενηθούν οι γνώριμες και πολύ επιτυχημένες υδάτινες δραστηριότητες του baby swimming (για βρέφη από 3 μηνών και παιδιά έως και 3 ετών) και aqua aerobic (η δημοφιλέστερη αεροβική άσκηση).
 
O Ομοσπονδιακός τεχνικός και εκπρόσωπος του Swim Academy, Νίκος Γέμελος με αφορμή τη συμμετοχή του για ακόμα μια χρονιά στην διοργάνωση, δήλωσε: “Με μεγάλη μου χαρά και τιμή συνεργάζομαι όλα αυτά τα χρόνια με την διοργάνωση του ‘Navarino Challenge’. Από την πλευρά της τεχνικής διεύθυνσης των αγώνων κολύμβησης, παρατηρώ κάθε χρόνο όλο και περισσότερο κόσμο να ‘αγκαλιάζει’ το άθλημα της ανοιχτής κολύμβησης και αισθάνομαι ακόμα πιο υπερήφανος που μπορώ με την ομάδα μου να τους προσφέρω την απαραίτητη ασφάλεια που χρειάζονται στους αγώνες τους, διατηρώντας το πλατύ χαμόγελο όλων των συμμετεχόντων.
 
Baby Swimming: Photo by Vangelis Patsialos @ Navarino Challenge
 
Με την συνδρομή, μάλιστα, του Swim Academy και του στενού μου συνεργάτη πλέον, του Αργυρού Ολυμπιονίκη & Παγκόσμιου Πρωταθλητή στην κολύμβηση ανοιχτής θαλάσσης, Σπύρου Γιαννιώτη, θα παρουσιάσουμε για δεύτερη φορά δραστηριότητες που αρέσουν πολύ στο κοινό και ειδικά σε γονείς και παιδιά, όπως το baby swimming για παιδιά έως 3 ετών, αλλά και το aqua aerobic που πέρυσι έγιναν για πρώτη φορά και ήταν εξαιρετικά επιτυχημένες.”
 
Επιπλέον, στο πλαίσιο του Navarino Challenge 2017, θα φιλοξενηθεί ακόμα ένα Ολυμπιακό άθλημα, όπως είναι αυτό της αντισφαίρισης (τένις). Με την υποστήριξη του Navarino Racquet Academy, αρχάριοι και μεσαίου επιπέδου συμμετέχοντες στο τένις θα έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν το Tennis Cross Training. Πρόκειται για ένα πρόγραμμα γυμναστικής το οποίο συνδυάζει το Tennis και το Cross Training (ένα είδος προπόνησης που συνδυάζει μυϊκή ενδυνάμωση και καρδιοαναπνευστική τόνωση, ασκήσεις με το βάρος του σώματος, αλλά και με βάρη -αναλόγως το επίπεδο του ασκούμενου- υπό τους ήχους μουσικής). Προσφέρει εκγύμναση σε ολόκληρο το μυϊκό σύστημα και βελτιώνει την δύναμη, την αντοχή και την ευλυγισία καλλιεργώντας την ομαδικότητα στα άτομα που συμμετέχουν.
 
Tennis: Photo by Navarino Racquet Academy @ Navarino Challenge
 
Το Tennis Cross Training μπορεί να προσαρμοστεί σε όλα τα επίπεδα τεχνικής κατάρτισης και φυσικής κατάστασης. Παράλληλα, το έμπειρο προσωπικό της Panellinios Agora Games θα υποστηρίξει την διοργάνωση ενός Padel Family Competition το οποίο προσφέρεται για την συμμετοχή οικογενειών.
 
Το ‘Navarino Challenge’ θα πραγματοποιηθεί για ακόμα μία χρονιά με την υποστήριξη της Costa Navarino και του The Westin Resort Costa Navarino και την στήριξη των Δήμων Πύλου-Νέστορος και Τριφυλίας.

 

Στην φωτογραφία: Aqua Aerobic: Photo by Vangelis Patsialos @ Navarino Challenge

 

Ιστοσελίδα | + Άρθρα
19/03/2024
15/03/2024
14/03/2024
13/03/2024
12/03/2024
11/03/2024