Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Ακτοπλοΐα

Συνεδρίαση του ΟΛΠ για τη βελτίωση των υπηρεσιών των ακτοπλοϊκών επιβατών

Τατιάνα Ρόκου - 13 Απρίλιος 2017, 13:18

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, υπήρξε ανοιχτή συζήτηση για τα θέματα της επιβατηγού ναυτιλίας.


To προεδρείο του ΣΕΕΝ με επικεφαλής τον πρόεδρο κ. Μιχάλη Σακέλλη επισκέφτηκε τα κεντρικά γραφεία του ΟΛΠ και είχε συνάντηση γνωριμίας και συνεργασίας με τον διευθύνοντα σύμβουλο Capt. Fu Chengqiu και στελέχη της νέας διοίκησης και του τμήματος στρατηγικού σχεδιασμού και μάρκετινγκ του οργανισμού.
 
Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, υπήρξε ανοιχτή συζήτηση για τα θέματα της επιβατηγού ναυτιλίας και έγινε εποικοδομητική ανταλλαγή απόψεων για τη βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών προς τους εκατομμύρια επιβάτες που χρησιμοποιούν κάθε χρόνο τις ακτοπλοϊκές συνδέσεις του λιμένος Πειραιώς. Επίσης διαπιστώθηκε η κοινή βούληση των δύο πλευρών για τη περαιτέρω ανάπτυξη του επιβατικού λιμένα Πειραιά και συμφωνήθηκε να κατατεθούν συγκεκριμένες προτάσεις, οι οποίες θα στοχεύουν στην καλύτερη αξιοποίηση των λιμενικών εγκαταστάσεων και υπηρεσιών προς όφελος των χρηστών του λιμένος.
 
Στη φωτογραφία από αριστερά: η κα Μπαμπουλάκη Χ. (Deputy Manager Τμ. Στρατηγικού Σχεδιασμού και Μάρκετινγκ ΟΛΠ ΑΕ), ο κ. Δεπάστας  Γ. (Ταμίας ΣΕΕΝ), ο κ. Καβαλιέρος Ν. (Μέλος Δ.Σ. ΣΕΕΝ), η κα Ρήγα Θ. (Manager Τμ. Στρατηγικού Σχεδιασμού και Μάρκετινγκ ΟΛΠ ΑΕ), ο κ. Πρωτοπαπαδάκης  Σπ. (Μέλος Δ.Σ. ΣΕΕΝ), ο capt. Fu Chengqiu (Δ/νων Σύμβουλος ΟΛΠ ΑΕ), ο κ. Αγαπητός Αντ. (Αντιπρόεδρος ΣΕΕΝ), και ο κ. Σακέλλης Μ. (Πρόεδρος ΣΕΕΝ).


 

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Tourism Lobby

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

Τα eNewsletters της αγοράς

↑ top