Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Αεροδρόμια

Ξεκίνησε η ανακατασκευή του αεροδρομίου του Σεράγεβο

Θοδωρής Κουμέλης - 18 Απρίλιος 2017, 13:25

Ανακαίνιση των κτιριακών υποδομών του αεροδρομίου του Σεράγεβο και ανακατασκευή του διαδρόμου για να είναι έτοιμο να δεχθεί μεγάλη αύξηση των αφίξεων τα επόμενα χρόνια.


Μέρος της πρόσοψης του Διεθνούς Αεροδρομίου του Σεράγεβο θα ανακαινιστεί την προσεχή περίοδο, ακολουθώντας την προγραμματισμένη ανακατασκευή του διαδρόμου που έχει ήδη φτάσει στο τελικό στάδιο των προετοιμασιών. Η ανακαίνιση θα γίνει σε έκταση 3.500 τ.μ. και όπως ανακοινώθηκε θα μπορεί να εξυπηρετεί το κοινό για τα επόμενα 20 χρόνια. Η πρώτη ανακαίνιση των κτιριακών υποδομών του αεροδρομίου έγινε πριν από τρία χρόνια και είχε κοστίσει 400.000 ευρώ.
 
Οι ανακατασκευή του διαδρόμου χαρακτηρίζεται ως ένα πολύ δύσκολο έργο που θα φτάσει τα 10,2 εκατ. ευρώ σε κόστος, όμως είναι ένα έργο που χρειάζεται πολύ το αεροδρόμιο για να μπορέσει να διαχειριστεί τον συνεχή αυξανόμενο αριθμό των αφίξεων. “Είναι πολύ αναγκαία η ανακατασκευή του διαδρόμου γιατί η τελευταία που έγινε ήταν 1998. Μελετούμε αυτή τη στιγμή τι ακριβώς πρέπει να γίνει και πότε θα παραμείνει κλειστό το αεροδρόμιο”, ανακοίνωσε ο κ. Armin Kajmakovic γενικός διευθυντής του αεροδρομίου.
 
Η ανακατασκευή του διαδρόμου κρίνεται απαραίτητη μιας και πρόσφατα άρχισαν να πετούν εκεί διάφορες αεροπορικές εταιρίες χαμηλού κόστους όπως η Wizz Air και αναμένεται μεγάλη αύξηση στον αριθμό των επιβατών που θα κληθεί να διαχειριστεί το αεροδρόμιο τα επόμενα χρόνια.|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Tourism Lobby

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

Τα eNewsletters της αγοράς

↑ top