Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Τουριστικά γραφεία

Η Αθηνά ζητά τη διεξαγωγή της Destination Expo 2018 του ASTA

Τατιάνα Ρόκου - 19 Απρίλιος 2017, 13:21

Υποψήφιες πόλεις είναι επίσης το Ανόι, η Μάλτα, η Άκαμπα της Ιορδανίας και το Τελ Αβίβ, με την τελική επιλογή να γίνεται το αμέσως προσεχές διάστημα και πριν τη σύνοδο του Συνδέσμου τον Ιούνιο στην Ουάσινγκτον.


Στο Ελληνο-Αμερικάνικο Τουριστικό Επιμελητήριο (HACT) και την εταιρεία συμβούλων Τουρισμού MTC Group ανατέθηκε από το Σύνδεσμο των Αμερικανών Ταξιδιωτικών Πρακτόρων (ASTA) η διερεύνηση των δυνατοτήτων διεξαγωγής του Destination Expo 2018 στην Αθήνα.

Υποψήφιες πόλεις είναι επίσης το Ανόι, η Μάλτα, η Άκαμπα της Ιορδανίας και το Τελ Αβίβ, με την τελική επιλογή να γίνεται το αμέσως προσεχές διάστημα και πριν τη σύνοδο του Συνδέσμου τον Ιούνιο στην Ουάσινγκτον.

Το συντονισμό της όλης προσπάθειας ανέλαβε ο πρόεδρος του HACT και αντιπρόεδρος του ομίλου MTC Group κ. Γιώργος Τριβυζάς, ο οποίος προσκάλεσε κλιμάκιο της ASTA για φιλοξενία  στην Αθήνα, τις προσεχείς μέρες, προκειμένου να γίνουν περαιτέρω συνεννοήσεις.

Ο επικεφαλής της MTC Group, που έχει αναλάβει τα special projects του Επιμελητηρίου, κ. Νότης Μαρτάκης δήλωσε: “Η όλη προσπάθεια αποτελεί απόδειξη ότι ο σωστός συντονισμός και η ομαδική δουλειά μπορούν να οδηγήσουν σε επιτυχίες. Η αρχική προσέγγιση από την αποστολή μας στο Βερολίνο στο πλαίσιο της ITB και η παραλαβή, στη συνέχεια, της σκυτάλης από τον έμπειρο στα θέματα Αμερικανικού Τουρισμού ,καλό μου φίλο και πρόσφατα στενό συνεργάτη και εταίρο Γιώργο Τριβυζά, μας γεμίζει αισιοδοξία ότι θα κερδίσουμε το στοίχημα για λογαριασμό της Ελλάδας.

Είμαστε βέβαιοι ότι σε αυτή την προσπάθεια, εφόσον ευοδωθεί δεν θα είμαστε μόνοι. Η ουσιαστική συμπαράσταση από φορείς του Δημοσίου και του ιδιωτικού τομέα θα εγγυηθεί την επιτυχία και θα δώσει την ευκαιρία για σημαντικές επιχειρηματικές συνεργασίες προς όφελος του Τουρισμού της χώρας μας”.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Tourism Lobby

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

Τα eNewsletters της αγοράς

↑ top