Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΠρέσβειρα των Ποδηλατικών Ξενοδοχείων, Bike Friendly Hotels, η Τίτη Βελοπούλου
Ξενοδοχία

Πρέσβειρα των Ποδηλατικών Ξενοδοχείων, Bike Friendly Hotels, η Τίτη Βελοπούλου

Η Τίτη Βελοπούλου, γνωστή δημοσιογράφος και ποδηλάτης ανακυρήχθηκε ως πρέσβειρα των Ποδηλατικών Ξενοδοχείων, από την εταιρεία ΝΑΤΤΟΥΡ, διαχειρίστρια του σήματος Bike Friendly Hotel.

Με στόχο την ανάδειξη του ποδηλατικού τουρισμού, η διαχειρίστρια εταιρία ΝΑΤΤΟΥΡ του σήματος “Bike Friendly Hotel“, ανέδειξε την γνωστή δημοσιογράφο και ποδηλάτη Τίτη Βελοπούλου σε πρέσβειρα των Ποδηλατικών Ξενοδοχείων.
 
Το σήμα “Bike Friendly Hotel” απονέμεται στα ξενοδοχεία που πληρούν συγκεκριμένα κριτήρια και έτσι πιστοποιούνται ότι παρέχουν υπηρεσίες προς τους ποδηλάτες πελάτες τους. Στόχος είναι και η καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών αλλά και η ενθάρρυνση τους να χρησιμοποιούν ένα φιλικό προς το περιβάλλον μέσο στις μετακινήσεις τους στη τριγύρω περιοχή του ξενοδοχείου που διαμένουν.
 
“Πιστεύουμε ότι ο δυναμισμός της έγκριτης δημοσιογράφου Τίτης Βελοπούλου θα συνδράμει στη διάδοση της ιδέας της χρήση του ποδήλατου ως μέσο ψυχαγωγίας αλλά και μετακίνησης των τουριστών μας. Είναι ήδη γνωστό ότι στο εξωτερικό και κυρίως στις βόρειες χώρες της Ευρώπης από όπου προέρχεται το μεγαλύτερο τμήμα των τουριστών, η χρήση του ποδήλατου γίνεται σε καθημερινή συχνότητα”, δήλωσε η κ. Βίκυ Καραντζαβέλου, υπεύθυνη Δημ. Σχέσεων της ΝΑΤΤΟΥΡ.
 
“Mε ιδιαίτερη χαρά καλωσόρισα την πρωτοβουλία της Βίκυς Καραντζαβέλου και της ΝΑΤΤΟΥΡ για τη δημιουργία μιας νέας πρακτικής που αφορά στα φιλικά προς το ποδήλατα ξενοδοχεία στην Ελλάδα! Ελπίζω αυτό να είναι μόνο η αρχή τόσο για να δημιουργηθούν οι κατάλληλες συνθήκες ώστε η Ελλάδα να μπορεί να προσελκύσει και τον ποδηλατικό τουρισμό, αλλά και να μυήσει και τους κατοίκους σε έναν διαφορετικό τρόπο μετακίνησης και ψυχαγωγίας! Κάτι που μακροπρόθεσμα στοχεύει ώστε να δημιουργηθούν οι κατάλληλες υποδομές! Από προσωπική εμπειρία, θεωρώ ότι δεν υπάρχει πιο ευχάριστος τρόπος να γυρίσεις το ιστορικό κέντρο της Αθήνας, ή μια οποιαδήποτε άλλη πόλη, από το ποδήλατο, καθώς ανακαλύπτεις αναπάντεχες κρυφές γωνιές! Πέρα του ότι είναι φιλικό στο περιβάλλον, είναι ένα οικονομικό μέσο μετακίνησης, ενώ την ίδια ώρα βελτιώνει τη διάθεσή μας, μειώνει το άγχος, κι αποτελεί σύμμαχο καλής υγείας! Το πάρκινγκ πλέον δεν αποτελεί εφιάλτη, οι αποστάσεις μειώνονται αισθητά και η βόλτα δεν μπορεί παρά να είναι απολαυστική!”
 
Η Τίτη Βελοπούλου ασχολείται εδώ και 11 χρόνια με το ταξιδιωτικό ρεπορτάζ, είναι διευθύντρια σύνταξης στο μηνιαίο ταξιδιωτικό περιοδικό Icons Travellers, υπεύθυνη έκδοσης ετήσιων ταξιδιωτικών οδηγών (Best in town, Best in Travel), ενώ άρθρα της δημοσιεύονται στο ταξιδιωτικό portal www.travelstyle.gr καθώς και στη δική της σελίδα στο facebook i-discover.

 

Στη φωτογραφία η δημοσιογράφος Τίτη Βελοπούλου
Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

19/03/2024
15/03/2024
14/03/2024
13/03/2024
12/03/2024
11/03/2024