Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστική ΠολιτικήΔιαφήμιση & ΠροβολήΟλοκληρώθηκε η καμπάνια προώθησης του Πάσχα στη Σκιάθο από την Ένωση Ξενοδόχων Σκιάθου
Προώθηση προορισμού

Ολοκληρώθηκε η καμπάνια προώθησης του Πάσχα στη Σκιάθο από την Ένωση Ξενοδόχων Σκιάθου

Πρόκειται για ολοκληρωμένη προσπάθεια, προσανατολισμένη στην αύξηση της τουριστικής κίνησης, η οποία, με διάρκεια και επαναληψιμότητα τα προσεχή χρόνια από όλους τους φορείς θα αποτελέσει κινητήριο δύναμη ώστε η Σκιάθος, να αποτελεί πόλο έλξης κάθε Πάσχα όλο και περισσσότερων επισκεπτών.

Oλοκληρώθηκε άλλη μια καμπάνια προώθησης του Πάσχα στη Σκιάθο από την Ένωση Ξενοδόχων Σκιάθου. H σειρά ενεργειών έγινε εντατική προσπάθεια για τόνωση της προσέλευσης του κοινού κατά τη διάρκεια των πασχαλινών διακοπών. Μεταξύ άλλων συντάχθηκε από την Ένωση Ξενοδόχων Σκιάθου και επικοινωνήθηκε σε ενημερωτικά site, blog και μέσα κοινωνικής δικτύωσης σχετικό αφιέρωμα στο Πάσχα της Σκιάθου και στο ξεχωριστό αγιορείτικο τελετουργικό του. Επιπλέον από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης της Ένωσης Ξενοδόχων Σκιάθου δημοσιεύθηκαν και προωθήθηκαν βίντεο σχετικά με τα έθιμα του νησιού κατά τη διάρκεια του Πάσχα.

Οι συνεντεύξεις και οι ζωντανές εμφανίσεις του προέδρου της Ένωσης Ξενοδόχων Σκιάθου κ. Μάκη Κουκουλάκη σε τοπικά αλλά και πανελλήνιας εμβέλειας μέσα μαζικής ενημέρωσης συνέβαλαν σημαντικά στην προσπάθεια αύξησης της τουριστικής κίνησης της Σκιάθου το Πάσχα. Ο κ. Κουκουλακης:

  • Παρέθεσε συνέντευξη στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 σχετικά με τις προβλέψεις της τουριστικής κίνησης για το Πάσχα και το καλοκαίρι του 2017.
  • Μίλησε στην ΕΡΤ1, έχοντας παρουσία στη ζωντανή εκπομπή “Δέκα στην ενημέρωση” για το Πάσχα στη Σκιάθο και την καλοκαιρινή σεζόν.
  • Έδωσε ζωντανή συνέντευξη στο Astra Tv στην εκπομπή “Παράθυρο στη Θεσσαλία” για την ολοκληρωμένη προβολή της Σκιάθου τις ημέρες του Πάσχα και τις προσπάθειες επιμήκυνσης της τουριστικής περιόδου.
  • Είχε παρουσία στη ζωντανή εκπομπή του Αstra Tv που μεταδόθηκε από το λιμάνι της Σκιάθου και τοποθετήθηκε για το Πάσχα και τη νέα τουριστική σεζόν.

 

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024