Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Ξενοδοχεία

Νέο βραβείο Social Media Champion στο Wyndham Grand Athens στο Wyndham Hotel Group EMEA Summit

Τατιάνα Ρόκου - 21 Απρίλιος 2017, 09:33

Το βραβείο Social Media Championship επιβραβεύει το Wyndham Grand Athens για την άριστη διαχείριση των Social Media σε όλα τα κανάλια κοινωνικής δικτύωσης και για το υψηλό engagement που έχει με τους επισκέπτες του σε Facebook, Instagram, Twitter, Pinterest, και Google Plus.


Το ξενοδοχείο Wyndham Grand Athens στους πρώτους 4 μήνες λειτουργίας του τιμήθηκε με το Βραβείο του Social Media Champion στο Wyndham Hotel Group EMEA Summit που πραγματοποιήθηκε στις Βρυξέλες με κύριο οικοδεσπότη τον Geoff Ballotti, πρόεδρο και διευθύνοντα σύμβουλο της Wyndham και συμμετέχοντες όλους τους γενικούς διευθυντές των ξενοδοχείων του αμερικάνικου ξενοδοχειακού κολοσσού σε Ευρώπη, Μέση Ανατολή και Αφρική.

Το βραβείο Social Media Championship επιβραβεύει το Wyndham Grand Athens για την άριστη διαχείριση των Social Media σε όλα τα κανάλια κοινωνικής δικτύωσης και για το υψηλό engagement που έχει με τους επισκέπτες του σε Facebook, Instagram, Twitter, Pinterest, και Google Plus. Επιπλέον η επίτευξη του αριθμού των followers από 500 σε 5.000 σε μόλις δύο μήνες λειτουργίας ήταν ένα επιπλέον κριτήριο για τον καθορισμό του νικητή του εν λόγω βραβείου, ανάμεσα σε άλλα υποψήφια πολυάριθμα πολυτελή ξενοδοχεία της Wyndham σε Ευρώπη, Μέση Ανατολή & Αφρική.

Βασικός συνεργάτης στη διαχείριση των Social Media του Wyndham Grand Athens και της εταιρείας Zeus International, που έχει αναλάβει το management του ξενοδοχείου, είναι η Panadvert, η οποία ανέλαβε την online προώθηση του ξενοδοχείου από την έναρξη λειτουργίας του. Η Panadvert δραστηριοποιείται κυρίως σε Ελλάδα και Κύπρο με απόλυτη εξειδίκευση στην Online Διαφήμιση και το Social Media marketing επιχειρήσεων του τουριστικού κλάδου.

Το βραβείο παρέλαβε ο κ. Γιώργος Μαργαρίτης, γενικός διευθυντής του Wyndham Grand Athens από τον Geoff Ballotti, πρόεδρο και διευθύνοντα σύμβουλο της WHG, τον Daniel Ruff, πρόεδρο και διευθύνιοντα σύμβουλο της WHG EMEA και τον Edwin Broers, περιφερειακό αντιπρόεδρο Κεντρικής & Ανατολικής Ευρώπης WHG.


|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Tourism Lobby

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

Τα eNewsletters της αγοράς

↑ top