Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Αεροπορικές εταιρείες

H Ryanair γιορτάζει 7 εκατομμύρια επιβάτες στην Αθήνα

Βίκυ Καραντζαβέλου - 21 Απρίλιος 2017, 10:53

Αυτό το καλοκαίρι, οι επιβάτες της εταιρείας μπορούν να επιλέξουν ανάμεσα από 19 δρομολόγια από την Αθήνα. Ακόμη, περισσότερες πτήσεις προς Χανιά (25 εβδομαδιαίες) και Μύκονο (1 καθημερινή).


Η Ryanair γιόρτασε χθες τη διακίνηση 7 εκατ. επιβατών από/προς την Αθήνα, από την πρώτη της πτήση τον Απρίλιο του 2014. Η Ryanair θα προσφέρει 19 καλοκαιρινά δρομολόγια από την Αθήνα, συμβάλλοντας στην διακίνηση 3,4 εκατ. πελατών ανά έτος και στην στήριξη 2,600* παράπλευρων θέσεων εργασίας στην Αθήνα.
 
Το καλοκαιρινό πρόγραμμα Αθήνας της Ryanair θα προσφέρει για το 2017:

  • 1 νέο δρομολόγιο προς Σόφια (καθημερινό)
  • Περισσότερες πτήσεις προς Χανιά (25 εβδομαδιαίες) και Μύκονο (1 καθημερινή)
  • 19 δρομολόγια σε σύνολο
  • 202 εβδομαδιαίες πτήσεις
  • 3,4 εκατ. πελάτες ανά έτος
  • 2.600 “παράπλευρες” θέσεις εργασίας στο αεροδρόμιο της Αθήνας

Αυτό το καλοκαίρι, οι επιβάτες της εταιρείας μπορούν να επιλέξουν ανάμεσα από 19 δρομολόγια από την Αθήνα και να αναμένουν ακόμα περισσότερες εκπλήξεις ενόψει του προγράμματος “Always Getting Better”, το οποίο θα προσφέρει περισσότερα πτήσεις, νέες ψηφιακές καινοτομίες και ακόμα χαμηλότερους ναύλους.
 
Η κα Δήμητρα Απατσίδου, αναπληρώτρια διευθύντρια  μάρκετινγκ και πωλήσεων Ανατολικής Μεσογείου δήλωσε: “Είμαστε στην ευχάριστη θέση να γιορτάσουμε την διακίνηση 7 εκατ. επιβατών στον ΔΑΑ, από την πρώτη μας πτήση τον Απρίλιο του 2014. Ως η ταχύτερα αναπτυσσόμενη αεροπορική εταιρία στην Ελλάδα, θα μεταφέρουμε αυτόν τον χρόνο 3,4 εκατ. πελάτες, στηρίζοντας παράλληλα 2.600 παράπλευρες θέσεις εργασίας στην Αθήνα. Η Ryanair, εξακολουθεί να αναπτύσσει νέα δρομολόγια, συμβάλλοντας στην ανάπτυξη του τουρισμού και στην δημιουργία θέσεων εργασίας στην ελληνική πρωτεύουσα.
 
Για να γιορτάσουμε την διακίνηση 7 εκατ. πελατών, απελευθερώνουμε ναύλους από 16.99 ευρώ διαθέσιμοι προς κράτηση μέχρι τα μεσάνυχτα της Δευτέρας (24 Απριλίου) για ταξίδια που θα πραγματοποιηθούν από τον Μάιο. Καθώς οι συγκεκριμένοι χαμηλοί ναύλοι θα εξαντληθούν σύντομα, οι πελάτες μας θα πρέπει να συνδεθούν στο ryanair.com ώστε να μη χάσουν την ευκαιρία”.
 
Η κα Ιωάννα Παπαδοπούλου, διευθύντρια Επικοινωνίας και Μάρκετινγκ του ΔΑΑ, δήλωσε: “Χαιρόμαστε ιδιαίτερα για την επιτυχημένη πορεία και την εμπιστοσύνη της Ryanair στην αγορά της Αθήνας, η οποία παρουσίασε κατά τα τελευταία έτη ταχεία ανάπτυξη. Η συμβολή της Ryanair σε αυτό το αποτέλεσμα ήταν πραγματικά ιδιαίτερα σημαντική, με περισσότερους από 7 εκατομμύρια επιβάτες από την έναρξη των δρομολογίων της στην Αθήνα τον Απρίλιο 2014. Από την πλευρά μας, παραμένουμε πιστοί στη δέσμευσή μας να συνεχίσουμε να στηρίζουμε τη Ryanair, όπως όλους τους αεροπορικούς συνεργάτες μας, προκειμένου να ενισχύσει ακόμη περισσότερο την επιτυχημένη παρουσία της στην αγορά μας”.


* Σύμφωνα με έρευνα της ACI, κάθε 1 εκατ. επιβάτες στηρίζουν 750 παράπλευρες θέσεις εργασίας στα διεθνή αεροδρόμια.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Tourism Lobby

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

Τα eNewsletters της αγοράς

↑ top