Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήSani Resort και Volvo ανακοινώνουν συνεργασία με ένα καινοτόμο concept 5* αστέρων για το Sani Dunes
Ξενοδοχεία

Sani Resort και Volvo ανακοινώνουν συνεργασία με ένα καινοτόμο concept 5* αστέρων για το Sani Dunes

Με αφετηρία το Sani Dunes, το Volvo S90 θα οδηγήσει τον φιλοξενούμενο του ξενοδοχείου σε μια δίωρη διαδρομή μέσα από δασικούς δρόμους, ελαιώνες και γραφικά μονοπάτια, μαγευτικές παραλίες και με θέα το Αιγαίο και τον Όλυμπο.

Το Sani Resort και η Volvo είχαν την εξής ιδέα: να γνωρίσουν οι επισκέπτες τη Χαλκιδική με μια “premium εμπειρία” μέσα σε ένα Volvo S90, το νέο μεγάλο σεντάν της σουηδικής μάρκας. Έτσι, οι φιλοξενούμενοι του Sani Dunes θα ζήσουν μια περιήγηση στη χερσόνησο της Κασσάνδρας, με επαγγελματία οδηγό και την κορυφαία πολυτέλεια που προσφέρει το S90.

Με αφετηρία το Sani Dunes, τo νέο ξενοδοχείο 5 αστέρων του Sani Resort αποκλειστικά για ενήλικες και παιδιά άνω των 12 ετών που ανοίγει τις πύλες του τον Ιούνιο 2017, το Volvo S90 θα οδηγήσει τον φιλοξενούμενο του ξενοδοχείου σε μια δίωρη διαδρομή μέσα από δασικούς δρόμους, ελαιώνες και γραφικά μονοπάτια, μαγευτικές παραλίες και με θέα το Αιγαίο και τον Όλυμπο. Αίσθηση περιπέτειας, ασύγκριτη άνεση χάρη στη Volvo S90 και απίθανες εικόνες θα εμπλουτίσουν τη συνολική εμπειρία διαμονής στο Sani Dunes. Εμπειρία που δημιουργεί υπέροχες μνήμες και αποτελεί επιπρόσθετο service στις ήδη υπάρχουσες πολυτελείς υπηρεσίες του Sani Resort.

To αποκλειστική αυτό δωρεάν εμπειριακό service έχει σχεδιαστεί αποκλειστικά για τους φιλοξενούμενους του Sani Dunes, οι οποίοι μπορούν να την απολαύσουν κατόπιν σχετικού αιτήματος στην reception του ξενοδοχείου.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024