Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Κρουαζιέρα

Ο Πειραιάς υποδέχθηκε την πρώτη ομάδα Κινέζων τουριστών κρουαζιέρας

Τατιάνα Ρόκου - 21 Απρίλιος 2017, 15:32

Ομάδα 250 Κινέζων τουριστών πραγματοποιούν με το κρουαζιερόπλοιο Celestyal Olympia της Celestyal Cruises, ένα ταξίδι κρουαζιέρας από τον Πειραιά στα ελληνικά νησιά.


Η διοίκηση της ΟΛΠ ΑΕ, με επικεφαλής το διευθύνοντα σύμβουλο Cpt. Fu Chengqiu μαζί με το διευθύνοντα σύμβουλο της Celestyal Cruises κ. Κυριάκο Αναστασιάδη υποδέχθηκαν σε ειδική εκδήλωση την πρώτη ομάδα 250 Κινέζων τουριστών στο  κρουαζιερόπλοιο Celestyal Olympia, σε ένα ταξίδι κρουαζιέρας από τον Πειραιά στα ελληνικά νησιά.

Πρόκειται για μία εξέλιξη ιδιαίτερα σημαντική στη προσπάθεια που καταβάλλει η νέα διοίκηση της ΟΛΠ ΑΕ για το άνοιγμα της κινεζικής αγοράς κρουαζιέρας στη Μεσόγειο, στόχος που υποστηρίζεται και από τους αρμόδιους κρατικούς φορείς. Προς αυτήν την κατεύθυνση έχουν αναληφθεί το τελευταίο διάστημα πρωτοβουλίες για την περαιτέρω ανάπτυξη του home porting και την ενίσχυση του λιμένος Πειραιά στη διεθνή βιομηχανία κρουαζιέρας.


Ο capt. Fu Chengqiu, διευθύνων σύμβουλος ΟΛΠ ΑΕ με τον κ. Κυριάκο Αναστασιάδη, διευθύνων σύμβουλο της Celestyal Cruises.


Παράλληλα, η διοίκηση της ΟΛΠ ΑΕ επέδωσε τιμητική πλακέτα στην εταιρεία Celestyal Cruises που χρησιμοποιεί τον Πειραιά ως λιμάνι αφετηρίας κρουαζιέρας για τη συνολική συνεισφορά της στην ανάπτυξη του home porting, αφού έχει διακινήσει πάνω από 650.000 επιβάτες την τελευταία πενταετια.

Όπως δήλωσε ο Cpt. Fu Chengqiu, “ευχαριστούμε θερμά τη Celestyal Cruises για την παραγωγική συνεργασία και την εμπιστοσύνη στο λιμάνι του Πειραιά. Η ανάπτυξη του Πειραιά ως λιμάνι αφετηρίας κρουαζιέρας είναι πολύ σημαντική τόσο για τη τοπική, όσο και για την εθνική οικονομία. Για το λόγο αυτό σχεδιάζουμε την αναβάθμιση των υποδομών και υπηρεσιών κρουαζιέρας, ώστε να αναδείξουμε τις μεγάλες δυνατότητες του λιμένος Πειραιά”.Στη φωτογραφία (από αριστερά): Ο κ. Διονύσης-Χαράλαμπος Καλαματιανός, γενικός γραμματέας Υπουργείου Ναυτιλίας, η κα Φωτεινή Παντιώρα, σύμβουλος Υπουργείου Ναυτιλίας, ο κ. Αθανάσιος Λιάγκος, σύμβουλος Διοίκησης και μέλος του Δ.Σ ΟΛΠ ΑΕ, ο κ. Deng Xiaoli, αναπλ. διευθύντος συμβούλου ΟΛΠ ΑΕ, ο capt. Fu Chengqiu, διευθύνων σύμβουλος ΟΛΠ ΑΕ, ο κ. Λοΐζου Κωστάκης, πρόεδρος της Celestyal Cruises, ο κ. Κυριάκος Αναστασιάδης, διευθύνων σύμβουλος της Celestyal Cruises, o cpt. Στάθης Ρωμαίος, καπετάνιος του πλοίου και ο cpt. Γεώργιος Κουμπενά, αντιπρόεδρος Επιχειρήσεων της Celestyal Cruises.


|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Tourism Lobby

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

Τα eNewsletters της αγοράς

↑ top