Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΔιεθνείςΣυνάντηση της υπουργού Τουρισμού με το προεδρείο των ΑΧΕΠΑΝΣ
Υπουργείο Τουρισμού

Συνάντηση της υπουργού Τουρισμού με το προεδρείο των ΑΧΕΠΑΝΣ

Ο πρόεδρος Andrew Zachariades τόνισε ότι η AHEPA θα υποστηρίξει το έργο και τις προσπάθειες που γίνονται για τη δυναμική προβολή του ελληνικού τουρισμού και την αύξηση του μεριδίου στην αμερικανική αγορά.

Την υπουργό Τουρισμού κα Έλενα Κουντουρά επισκέφθηκε στο υπουργείο o πρόεδρος Andrew Zachariades, ο εκτελεστικός διευθυντής Basil Mossaidis και πολυμελής αντιπροσωπεία της AHEPA, (American Hellenic Educational Progressive Association) που επισκέφθηκε την Ελλάδα.
 
Στη συνάντηση που έγινε σε ζεστό κλίμα, η υπουργός, αναφέρθηκε εκτενώς στην πορεία ανάπτυξης του ελληνικού τουρισμού και στην επίτευξη ιστορικών επιδόσεων διαδοχικά την τελευταία διετία σε εφαρμογή της εθνικής τουριστικής πολιτικής. Επισήμανε ότι το 2017 έχει ξεκινήσει με θεαματική αύξηση της ζήτησης για την Ελλάδα, που ξεπερνά τις εκτιμήσεις.
 
Η κα Κουντουρά ενημέρωσε επίσης σχετικά με την ανοδική πορεία του τουρισμού από τις ΗΠΑ στην Ελλάδα τα τελευταία χρόνια, παρουσίασε αναλυτικά τον υλοποιούμενο σχεδιασμό του υπουργείου για την αύξηση των τουριστικών ροών τα επόμενα χρόνια και ζήτησε τη συνδρομή της AHEPA στην προσπάθεια για την περαιτέρω προώθηση και προβολή της Ελλάδας στην αγορά των ΗΠΑ.
 
Ο κ. Zachariades συνεχάρη την υπουργό για τα θετικά αποτελέσματα, επισήμανε ότι υπάρχει άριστη συνεργασία με το Υπουργείο Τουρισμού, και τόνισε ότι και εκείνοι από την πλευρά τους θα υποστηρίξουν το έργο και τις προσπάθειες που γίνονται για τη δυναμική προβολή του ελληνικού τουρισμού και την αύξηση του μεριδίου στην αμερικανική αγορά.
Στη φωτογραφία, η υπουργός Τουρισμού κα Έλενα Κουντουρά με τον πρόεδρο των ΑΧΕΠΑ, Andrew Zachariades, τον εκτελεστικό διευθυντή Basil Mossaidis και πολυμελή αντιπροσωπεία, σε συνάντησή τους στην Αθήνα.
Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024