Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΤο Sea Rock & Sky Mykonos το νέο μέλος του Ομίλου Caldera Collection
Ξενοδοχεία

Το Sea Rock & Sky Mykonos το νέο μέλος του Ομίλου Caldera Collection

Tο Sea Rock & Sky, μια ιδιωτική κατοικία στην παραλία Μερκίας της Μυκόνου, αποτελεί πλέον το νέο μέλος του Ομίλου πολυτελών ξενοδοχειακών μονάδων Caldera Collection.

Tο Sea Rock & Sky είναι μια ιδιωτική κατοικία που βρίσκεται στην παραλία Μερκίας, το νησί της Μυκόνου και αποτελείται από μεμονωμένες υπερπολυτελείς βίλες Rock Residence – 6 ατόμων, Sky Residence – 4 ατόμων, Blue 1 Residence – 4 ατόμων, Blue 2 Residence – 4 ατόμων).
 

 
Ο όμιλος έχει δημιουργήσει ένα δίκτυο 24 ποιοτικών ξενοδοχείων 5 αστέρων τα οποία αποκτούν δύναμη κάτω από την ίδια “ομπρέλα” – την “ομπρέλα” της Caldera Collection. Ταυτόχρονα, διατηρούν τη μοναδικότητά τους και προωθείται ο ξεχωριστός χαρακτήρας του κάθε ξενοδοχείου, “χτίζοντας” το brand name των ξενοδοχείων προσεκτικά. Παρέχοντας υψηλής ποιότητας υπηρεσίες φιλοξενίας, έχουν επιλεχεθεί προσεκτικά μόνο τα καλύτερα ξενοδοχεία για το δίκτυο του ομίλου. Με ένα ολοκληρωμένο online σύστημα κρατήσεων και πωλήσεων, υποστηρίζει τα ξενοδοχεία και εξασφαλίζει απρόσκοπτη διασύνδεση με τις καλύτερες τιμές χωρίς τέλη κράτησης, όπως επίσης και άλλα σημαντικά πλεονεκτήματα και εκπτώσεις που απορρέουν από το loyalty club.
 
Υπό τη συνεχή καθοδήγηση της ομάδας του ομίλου και μέσα στο σταθερό περιβάλλον που προσφέρει η Caldera Collection, εκμεταλλευόμενοι τις νέες τεχνολογίες και τη δύναμη του Internet, τα ξενοδοχεία αναπτύσσουν τον ξεχωριστό τους χαρακτήρα και συγχρόνως ενδυναμώνονται ως ένα ισχυρό, στέρεο σύνολο.
Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024