Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΣυνάντηση της Υπουργού Τουρισμού κας Έλενας Κουντουρά με τον Πρέσβη των ΗΠΑ, κ. Geoffrey R. Pyatt
Τουρισμός & πολιτική

Συνάντηση της Υπουργού Τουρισμού κας Έλενας Κουντουρά με τον Πρέσβη των ΗΠΑ, κ. Geoffrey R. Pyatt

Στη συνάντηση της κας Κουντουρά με τον κ. Geoffrey R. Pyatt συζητήθηκαν οι τελευταίες εξελίξεις για την ενίσχυση των απευθείας αεροπορικών συνδέσεων, μετά και την καθιέρωση απευθείας δρομολογίου που συνδέει την Αθήνα και τη Νέα Υόρκη.

Η υπουργός Τουρισμού κα Έλενα Κουντουρά πραγματοποίησε συνάντηση στο Υπουργείο με τον πρέσβη των ΗΠΑ στην Ελλάδα, κ. Geoffrey R. Pyatt
 
Η Υπουργός ενημέρωσε τον Αμερικανό Πρέσβη για τη δυναμική αύξηση του εισερχόμενου από τις ΗΠΑ τουρισμού στην Ελλάδα την τελευταία διετία, ως αποτέλεσμα των στοχευμένων ενεργειών για την ενίσχυση της παρουσίας της Ελλάδας στην αμερικανική τουριστική αγορά.
 
Αναφέρθηκε εκτενώς στην υλοποιούμενη πολιτική και το σχεδιασμό για την περαιτέρω ανάπτυξη των τουριστικών σχέσεων και την εντατική προώθηση και προβολή, με στόχο την προσέλκυση σταθερά αυξανόμενου αριθμού επισκεπτών. 
 
Στη συνάντηση επίσης συζητήθηκαν οι τελευταίες εξελίξεις για την ενίσχυση των απευθείας αεροπορικών συνδέσεων, μετά και την καθιέρωση απευθείας δρομολογίου που συνδέει την Αθήνα και τη Νέα Υόρκη καθημερινά όλο το χρόνο, όπως επίσης  και οι επενδυτικές δυνατότητες και ευκαιρίες  που προσφέρει η Ελλάδα στον τομέα του τουρισμού.
 
Ο πρέσβης των ΗΠΑ ενημέρωσε την Υπουργό για το ενδιαφέρον αμερικανικών ομίλων και επιχειρήσεων να επενδύσουν στην Ελλάδα και στον ελληνικό τουρισμό. 
Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024