Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Αερομεταφορές

Η Emirates ανακοινώνει νέες προσφορές για τους επιβάτες από την Ελλάδα

Βίκυ Καραντζαβέλου - 26 Απρίλιος 2017, 13:22

Με έναν εντυπωσιακό στόλο που αποτελείται αποκλειστικά από αεροσκάφη Boeing 777 και Airbus A380, η Emirates συνεχίζει να συναρπάζει τους επιβάτες όλων των θέσεων με τις υψηλού επιπέδου παροχές και υπηρεσίες που προσφέρει.


H Emirates, η μεγαλύτερη διεθνής αεροπορική εταιρία του κόσμου, ανακοίνωσε τις νέες ειδικές προσφορές για τους επιβάτες από Ελλάδα που επιλέγουν τις πτήσεις της προς Νέα Υόρκη και Ντουμπάι. Οι ειδικές εκπτώσεις δίνουν την ευκαιρία σε όσους πετούν από την Ελλάδα στο Newark Liberty και στο Διεθνές Αεροδρόμιο του Ντουμπάι να απολαύσουν τις εξαιρετικές υπηρεσίες και τη μοναδική ταξιδιωτική εμπειρία που προσφέρει η Emirates.
 
Από τις 12 Μαρτίου 2017, η Emirates πραγματοποιεί την πτήση Αθήνα- Νέα Υόρκη, συνδέοντας απευθείας Ελλάδα και ΗΠΑ σε καθημερινή βάση, καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου. Από τις 24 έως τις 29 Απριλίου, οι ταξιδιώτες που επιθυμούν να πετάξουν στη Νέα Υόρκη κατά τις περιόδους από 1 έως 31 Μαΐου και από 1 Νοεμβρίου έως 31 Δεκεμβρίου 2017 μπορούν πλέον να αγοράσουν τα εισιτήριά τους σε προνομιακές τιμές. Κατά τη διάρκεια της πτήσης, οι επιβάτες θα έχουν τη δυνατότητα να μεταφέρουν και να χρησιμοποιούν τα laptop ή τα tablet τους για να δουλεύουν ή να διασκεδάζουν, καθώς η απαγόρευση που αφορά τη χρήση ηλεκτρονικών συσκευών σε κάποιες πτήσεις με προορισμό τις ΗΠΑ, δεν ισχύει για την πτήση Αθήνα-Νέα Υόρκη. 
 
Για τα ζευγάρια, τους φίλους και τους συνεργάτες που θέλουν να ταξιδέψουν μαζί στο Ντουμπάι από την 1η Μαΐου έως τις 30 Νοεμβρίου 2017, η μοναδική προσφορά έχει ξεκινήσει από την 1η Απριλίου και θα ολοκληρωθεί στις 30 Απριλίου. Η παραπάνω προσφορά ισχύει όταν και οι δύο επιβάτες έχουν τον ίδιο κωδικό κράτησης, καθώς και κοινή αναχώρηση και επιστροφή. Η Emirates πρόσφατα ανακοίνωσε και την έναρξη δεύτερης καθημερινής πτήσης Αθήνα-Ντουμπάι, ώστε να ανταποκριθεί στην αυξημένη επιβατική ζήτηση του συγκεκριμένου δρομολογίου. 
 
Με έναν εντυπωσιακό στόλο που αποτελείται αποκλειστικά από αεροσκάφη Boeing 777 και Airbus A380, η Emirates συνεχίζει να συναρπάζει τους επιβάτες όλων των θέσεων με τις υψηλού επιπέδου παροχές και υπηρεσίες που προσφέρει. Ανάμεσα σε αυτές, το βραβευμένο σύστημα ψυχαγωγίας ice, με περισσότερα από 2.500 κανάλια on demand. Λίγο μετά τη διάκριση της Emirates σε κορυφαία αεροπορική εταιρία παγκοσμίως στα  Travelers’ Choice Awards for Airlines 2017 του TripAdvisor, οι ειδικές προσφορές που παρουσιάζονται σήμερα δεν αποτελούν παρά την έμπρακτη απόδειξη της δέσμευσής της να προσαρμόζεται στις διαρκώς μεταβαλλόμενες ανάγκες των επιβατών. Στόχος της εταιρίας, να παρέχει στους ταξιδιώτες μια αξέχαστη εμπειρία στον αέρα και στο έδαφος, μια εμπειρία που να ανταποκρίνεται στις ανάγκες και τις επιθυμίες του κάθε επιβάτη.|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Sine ira et studio (ή -τουριστικά- αμερόληπτα)

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

Τα eNewsletters της αγοράς

↑ top