Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Αεροπορικά θέματα

AGUPP: Οι μελλοντικές απαιτήσεις της αεροναυτικής

Βίκυ Καραντζαβέλου - 27 Απρίλιος 2017, 15:38

Το Airbus Global University Partner Programme αποτελεί μια στρατηγική πρωτοβουλία της Airbus που διασύνδεει ένα παγκόσμιο δίκτυο πανεπιστημίων και σχολών μηχανικής για την ανάπτυξη των ταλέντων του μέλλοντος.


Μεταξύ 19 και 21 Απριλίου σχεδόν 30 εκπρόσωποι από 20 συνεργαζόμενα Πανεπιστήμια σε όλο το κόσμο συναντήθηκαν με 70 στελέχη της Airbus στα κεντρικά γραφεία της εταιρίας στη Τουλούζη για την 5η Ετήσια Συνάντηση του Airbus Global University Partner Programme (AGUPP). 
 
Ο Tom Enders Chief Executive Officer της, Airbus και ο Thierry Baril, Airbus Chief HR Officer καλωσόρισαν τους παρευρισκομένους στο AGUPP που αποτελεί μια στρατηγική πρωτοβουλία της Airbus που διασύνδεει ένα παγκόσμιο δίκτυο πανεπιστημίων και σχολών μηχανικής για την ανάπτυξη των ταλέντων του μέλλοντος. Οι δραστηριότητες συμπεριλαμβάνουν την ανάπτυξη στρατηγικών ικανοτήτων, τη διοργάνωση εκπαιδευτικών σεμιναρίων, με εστίαση στη καινοτομία και την υποστήριξη των πανεπιστημίων στην ενθάρρυνση της διαφορετικότητας μεταξύ των σπουδαστών μηχανικής και των αποφοίτων.
 
Η φετινή εκδήλωση επικεντρώθηκε στο τρόπο που τα πανεπιστήμια και η βιομηχανία μπορούν να συνεργασθούν και να ορίσουν και να αναπτύξουν ικανότητες που θα ανταποκρίνονται στις ταχύτατα μεταβαλλόμενες ανάγκες της αεροδιαστημικής βιομηχανίας.
 
Η συνάντηση είναι ακόμη μια ευκαιρία για την ένταξη νέων πανεπιστημίων στο πρόγραμμα όπως το Technical University of Munich (Germany),το Hamburg University of Applied Sciences (Germany), την l’Ecole Centrale de Nantes (France)και το University of Alabama (US). |
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Sine ira et studio (ή -τουριστικά- αμερόληπτα)

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

Τα eNewsletters της αγοράς

↑ top