Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΣυνεχίζονται κανονικά τα δρομολόγια της Alitalia
Αεροπορικά θέματα

Συνεχίζονται κανονικά τα δρομολόγια της Alitalia

Η Alitalia επαναλαμβάνει ότι η ψήφος του προσωπικού εναντίον του σχεδίου αναδιάρθρωσης της εταιρείας δεν έχει επηρεάσει το τρέχον ή το μελλοντικό της πρόγραμμα πτήσεων.

Μετά την αρνητική ψήφο από το 67% των εργαζομένων του ιταλικού αερομεταφορέα, Alitalia, για το σχέδιο αναδιάρθρωσης, το οποίο προέβλεπε περικοπές στους μισθούς μέχρι και 20%, σχεδόν εννιακόσιες απολύσεις και πιο χαμηλούς μισθούς για όλες τις νέες προσλήψεις, σύμφωνα με ανακοίνωση της ίδια της εταιρείας όλες οι πτήσεις θα σνεχιστούν κανονικά.
 
Πιο συγκεκριμένα, η Alitalia επαναλαμβάνει ότι η ψήφος του προσωπικού εναντίον του σχεδίου αναδιάρθρωσης της εταιρείας δεν έχει επηρεάσει το τρέχον ή το μελλοντικό της πρόγραμμα πτήσεων. Όλες οι υπηρεσίες λειτουργούν κανονικά.
 
Η αγορά νέων εισιτηρίων μπορεί να γίνει όπως πάντα μέσω της ιστοσελίδας της Alitalia, του κέντρου επικοινωνίας της εταιρείας ή των ταξιδίων πρακτορείων του εκάστοτε ενδιαφερόμενου.
 
Τα μέλη του προγράμματος πιστότητας MilleMiglia της Alitalia μπορούν να κερδίσουν και να εξαργυρώσουν ακόμη τα μίλια τους ως συνήθως.
Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024