Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Αεροπορικά θέματα

Συνεχίζονται κανονικά τα δρομολόγια της Alitalia

Βίκυ Καραντζαβέλου - 28 Απρίλιος 2017, 11:50

Η Alitalia επαναλαμβάνει ότι η ψήφος του προσωπικού εναντίον του σχεδίου αναδιάρθρωσης της εταιρείας δεν έχει επηρεάσει το τρέχον ή το μελλοντικό της πρόγραμμα πτήσεων.


Μετά την αρνητική ψήφο από το 67% των εργαζομένων του ιταλικού αερομεταφορέα, Alitalia, για το σχέδιο αναδιάρθρωσης, το οποίο προέβλεπε περικοπές στους μισθούς μέχρι και 20%, σχεδόν εννιακόσιες απολύσεις και πιο χαμηλούς μισθούς για όλες τις νέες προσλήψεις, σύμφωνα με ανακοίνωση της ίδια της εταιρείας όλες οι πτήσεις θα σνεχιστούν κανονικά.
 
Πιο συγκεκριμένα, η Alitalia επαναλαμβάνει ότι η ψήφος του προσωπικού εναντίον του σχεδίου αναδιάρθρωσης της εταιρείας δεν έχει επηρεάσει το τρέχον ή το μελλοντικό της πρόγραμμα πτήσεων. Όλες οι υπηρεσίες λειτουργούν κανονικά.
 
Η αγορά νέων εισιτηρίων μπορεί να γίνει όπως πάντα μέσω της ιστοσελίδας της Alitalia, του κέντρου επικοινωνίας της εταιρείας ή των ταξιδίων πρακτορείων του εκάστοτε ενδιαφερόμενου.
 
Τα μέλη του προγράμματος πιστότητας MilleMiglia της Alitalia μπορούν να κερδίσουν και να εξαργυρώσουν ακόμη τα μίλια τους ως συνήθως.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Tourism Lobby

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

Τα eNewsletters της αγοράς

↑ top