Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΤα Small Luxury Hotels of the World καλωσορίζουν 5 νέα boutique ξενοδοχεία
Ξενοδοχεία

Τα Small Luxury Hotels of the World καλωσορίζουν 5 νέα boutique ξενοδοχεία

Τα Akyra beach Club Phuket (Phuket), Cape Kudu Hotel (KOh Yao Noi), 137 Pillars Suites & Residences (Bangkok), Akyra Thonglor (Bangkok) στην Ταϊλάνδη και το Casa Madrona Hotel & Spa στο Sausilito της Καλιφόρνια αποτελούν τις νέες προσθήκες της Small Luxury Hotels of the World.

Πέντε νέα boutique ξενοδοχεία προστίθενται στο δίκτυο της Small Luxury Hotels of the World. Πρόκειται για τέσσερα ξενοδοχεία στην ταϊλάνδη και ένα στην Καλιφόρνια.

Akyra beach Club Phuket, Phuket Thailand, Ταϊλάνδη

Τοποθετημένο σε ένα μικρό ψαροχώρι,το  Akyra Beach Club Phuket είναι ένα χαρισματικό boutique θέρετρο που απλώνεται στη “χρυσή” ακτή Naiti. Oι 58 πολυτελείς σουίτες και οι αυτόνομες βίλες του φωλιάζουν μέσα σε τροπικούς κήπους και διαθέτουν τεράστια παράθυρα, έπιπλα από φυσικά υλικά, αισθητικά μοντέρνες πινελιές και ιδιωτικές βεράντες. Στην καρδιά του συγκροτήματος, το beach club προσφέρει στους επισκέπτες του τις ραφιναρισμένες επιλογές του βραδινού μενού συνοδεία μίας ελκυστικής πισίνας που “αντικρίζει κατάματα” τη θάλασσα. Το πάνω επίπεδο του εστιατορίου διαθέτει εκπληκτική θέα και σερβίρει διεθνή γκουρμέ εδέσματα καθ’όλη τη διάρκεια της μέρας. Οι επισκέπτες μπορούν να χαλαρώσουν στην πισίνα υπό τους χαλαρούς ρυθμούς  του Dj, να συμμετάσχουν καθημερινά σε μαθήματα yoga στην παραλία, να απολαύσουν ενα κοκτέιλ ή και να γευτούν φρέσκα θαλασσινά.

Cape Kudu Hotel:KOh Yao Noi Thailand, Ταϊλάνδη

Στo παρθένο νησί Koh Yao Noi, ανάμεσα στο Πουκέτ και στο Κράμπι, το ξενοδοχείο Cape Kudu Hotel διαθετει αέρινη δροσερή αισθητική και θέα στην θάλασσα. Στα 55 πολυτελή δωμάτιά του συμπεριλαμβάνονται και 11 βίλες με πισίνα, αλλά και το “πετράδι του στέμματος”, που ακούει στον κωδικό Robinson Crusoe Suite. Το συγκρότημα ολοκληρώνει μια σειρά από εγκαταστάσεις που περιλαμβάνουν 3 μπαρ, μια infinity πισίνα με θαλασσινό νερό  και ένα πλήρως εξοπλισμένο γυμναστήριο. Στα εσωτερικά επικρατούν το λευκό ξύλο, οι απαλές αποχρώσεις του γκρι και του μπλε, τα έπιπλα από λυγαριά, ενώ τα δεκάδες σπαρμένα φανάρια αναλαμβάνουν το έργο της δημιουργίας μίας μοναδικής ατμόσφαιρας που είναι ταυτόχρονα φρέσκια και υποβλητική. Το εστιατόριο Hornbill σερβίρει εκλεπτυσμένα τοπικά και διεθνή πιάτα με τις πρώτες ύλες να καταφθάνουν κατευθείαν από τον βιολογικό κήπο του ξενοδοχείου. Το kayak, το snorkeling, οι βόλτες με βέσπα ή με vintage αυτοκίνητο αμάξι στην πολύβουη νυχτερινή αγορά ή και οι στιγμές χαλάρωσης στο ολοκαίνουργο Cape Spa –παρεμπιμπόντως διαθέτει και υπαίθριο τμήμα- είναι μερικές μόνο από τις δραστηριότητες.

137 Pillars Suites & Residences, Bangkok, Ταϊλάνδη

 
“Αδερφάκι” του 137 Pillars House στην Chiang Mai, το ολοκαίνουργο 137 Pillars Suites and Residences είναι το νέο διακεκριμένο μέλος των SLH στην Bangkok. Αυτό το ξεχωριστό ξενοδοχείο άνοιξε τις πόρτες του μόλις τον περασμένο μήνα και βρίσκεται εκεί που χτυπάει η σύγχρονη καρδιά της πόλης, στην οδό Sukhumvit Soi 39. Τοποθετημένο στον τελευταίο όροφο ενός μοναδικού κτιρίου, το ξενοδοχείο διαθέτει την υψηλότερη πισίνα υπερχείλισης. Οι 34 σουίτες -κάποιες και με ιδιωτικό μπαρ- είναι διακοσμημένες με έπιπλα εμπνευσμένα από την τοπική παράδοση, καμπυλωτά φινιρίσματα και θέα. Οι επισκέπτες του μπορούν να απολαύσουν μια πληθώρα από εξατομικευμένες υπηρεσίες, όπως meditation spa, gourmet δείπνο και κοκτέιλ στο Sky Bar ή και μια ιδιωτική ξενάγηση στα αξιοθέατα της πόλης.

Akyra Thonglor Bangkok, Ταϊλάνδη

Τοποθετημένο στο Thonglor, μια από τις πιο πολύβουες περιοχές της Bangkok, αυτό κομψό αστικό καταφύγιο μεταφέρει του επισκέπτες του κατευθείαν στην καρδία της δράσης, αφού είναι περιτριγυρισμένο από μια πληθώρα καφέ, μπαρ και γκαλερί προς εξερεύνηση. Διαθέτει 148 δωμάτια και σουίτες, σχεδιασμένα ώστε να μεταφέρουν εντός την ζωή της πόλης. Τα έργα τέχνης, τα σκούρα παρκέ και τα δροσερά χρώματα στη διακόσμηση ενισχύουν την αίσθηση αυτή. Μεταξύ των υψηλών προδιαγραφών υπηρεσιών, ξεχωρίζουμε το pool bar με θεά στην πόλη, τα βελούδινης υφής lounge και το εστιατόριο που σερβίρει ότι καλύτερο έχει να επιδείξει η ασιατική, αλλά και η δυτική κουζίνα.

Casa Madrona Hotel & Spa, Sausilito, California


Στην προνομιακή θέση ενός λόφου με θέα στον κόλπο του San Francisco, το Casa Madrona Hotel & Spa έχει υπάρξει πόλος έλξης της καλής κοινωνίας και των αστέρων του Hollywood, ενώ χρησιμοποιήθηκε ως στρατιωτικό καταφύγιο κατά τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο. Οι εσωτερικοί χώροι των 64 δωματίων, στις αποχρώσεις του γκρι και του μπλε είναι εμπνευσμένοι από το θαλασσινό τοπίο που το περιβάλει. Για τη μέγιστη πολυτέλεια, υπάρχει η Alexandrite σουίτα η οποία έχει εσωτερική και εξωτερική κουζίνα, εξωτερική εστία φωτιάς, θερμαινόμενη μπανιέρα και ιδιωτικό γυμναστήριο. Αν, πάλι, κάποιος επιθυμεί να νιώσει όπως ένας rock star, υπάρχει το δωμάτιο Piper, το οποίο έχει φιλοξενήσει τους Pink Floyd, κατά τη διάρκεια της πρώτης περιοδείας τους στη Βόρεια Αμερική, όταν και προωθούσαν  το άλμπουμ Piper at the Gates of Dawn, το 1967. Οι επισκέπτες μπορούν να περάσουν στιγμές χαλάρωσης στο spa, όπου μπορούν να επιλέξουν μερικές από τις φυσικές θεραπείες, όπως σκραμπ με μεταλλικό αλάτι ή θεραπεία προσώπου algae, είτε μπορούν να επιδωθούν σε τοπικές δραστηριότητες στο Sausalito, όπως τα ιδιωτικά μαθήματα ζωγραφικής, η γευσιγνωσία κρασιού ή τα μαθήματα ιστιοπλοΐας.

Στη φωτογραφία, το Casa Madrona Hotel & Spa, Sausilito, California.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024