Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Αεροπορικές εταιρείες

Απευθείας πτήση Θεσσαλονίκη - Φρανκφούρτη της Condor Airlines

Άγγελος Ρεστάνης - 02 Μάιος 2017, 10:33

Η Condor Airlines παρουσίασε νέες απευθείας πτήσεις στους ταξιδιωτικούς πράκτορες της Θεσσαλονίκης στο ξενοδοχείο Mediterranean Palace.


Με αφορμή τη νέα απευθείας πτήση της Condor Airlines από Θεσσαλονίκη - Φρανκφούρτη, η Discover The World Greece, γενικός αντιπρόσωπος της Condor Airlines στην Ελλάδα και στην Κύπρο, διοργάνωσε εκδήλωση στη Θεσσαλονίκη, στο ξενοδοχείο Mediterranean Palace στις 25 Απριλίου. Στην εκδήλωση παρευρεύθηκαν εκπρόσωποι των μεγαλύτερων ταξιδιωτικών γραφείων της Βορείου Ελλάδος, καθώς επίσης και ο εκπρόσωπος Τουριστικής Ανάπτυξης του Δήμου Θεσσαλονίκης, κ. Γιώργος Μπασμαδέλης.

Οι πτήσεις ξεκινούν από σήμερα 2 Μαΐου έως τις 24 Οκτωβρίου, κάθε Τρίτη και Παρασκευή και θα εκτελούνται με αεροσκάφος Airbus A320.Η εκδήλωση ξεκίνησε με τον διευθυντή της Discover the World κ. Ντίνο Φραντζεσκάκη, ο οποίος απευθυνόμενος στους ταξιδωτικούς πράκτορες, ανέφερε ότι η νέα πτήση της Condor είναι μία πολύ μεγάλη ευκαιρία για τη Θεσσαλονίκη και τη Βόρεια Ελλάδα να συνδεθεί μέσω Γερμανίας με το παγκόσμιο δίκτυο της Condor Airlines, και ευελπιστεί ότι προσεχώς η πτήση θα συνεχιστεί όλο το χρόνο.

Ο υπεύθυνος Πωλήσεων της Condor στην Ελλάδα κ. Κώστας Μοσχίδης παρουσίασε τους προορισμούς και τις υπηρεσίες της Condor, εστιάζοντας στην απευθείας πτήση Θεσσαλονίκη - Φρανκφούρτη. Όλοι οι παρευρισκόμενοι έδειξαν πολύ μεγάλο ενδιαφέρον, γεγονός που είναι ιδιαίτερα ενθαρρυντικό για την πορεία των πτήσεων της Condor. Μετά την εκδήλωση ακολούθησε πρωινός μπουφές στο χώρο του ξενοδοχείου και απαντήθηκαν ερωτήσεις των καλεσμένων. Στο τέλος κληρώθηκαν δύο εισιτήρια Θεσσαλονίκη – Φρανκφούρτη τα οποία κέρδισε η κα Πόπη Κερεστετζοπούλου από το Urania Maas Travel.


|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Tourism Lobby

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

Τα eNewsletters της αγοράς

↑ top