Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Εκθέσεις

Ζωηρό ενδιαφέρον για Μύκονο, Σαντορίνη και Κυκλάδες από TOs της αραβικής αγοράς

Βίκυ Καραντζαβέλου - 02 Μάιος 2017, 16:22

Διοργάνωση ταξιδίων εξοικείωσης με Tour Operators που διακινούν πελάτες υψηλού εισοδήματος και με δημοσιογράφους για την προώθηση του τουρισμού από την αραβική αγορά.


Σημαντικές επαφές πραγματοποίησε την πρώτη μέρα λειτουργίας της έκθεσης Arabian Travel Market του Ντουμπάι η αποστολή της MTC Group. Διαπιστώθηκε ζωηρό ενδιαφέρον για Μύκονο, Σαντορίνη και άλλα νησιά των Κυκλάδων από σημαντικούς Tour Operators που διακινούν πελάτες υψηλού εισοδήματος, καθώς και επιχειρηματίες που ενδιαφέρονται για διακοπές στα ελληνικά νησιά.

Συμφωνήθηκε η οργάνωση ταξιδίων εξοικείωσης τόσο με τους ίδιους όσο και με δημοσιογράφους για την προώθηση του τουρισμού από την αραβική αγορά.

Με πάνω από 45 συναντήσεις με εκπροσώπους Μέσων Ενημέρωσης, ταξιδιωτικούς πράκτορες και άλλους επαγγελματίες του τουρισμού,
ολοκληρώθηκε η αποστολή της τετραμελούς ομάδας της MTC Group υπό τον κ. Κώστα Σκαγιά, Corporate Relation Manager και αντιπρόσωπο Αιγαίου, στην Arabian Travel Market.


Συγκεκριμένο ενδιαφέρον εκφράστηκε από blogger από το Ντουμπάι, ο οποίος προτίθεται να οργανώσει ταξίδι με δημοσιογράφους με την Carribean Cruises στα ελληνικά νησιά, με αφετηρία τον Πειραιά.

Συναντήσεις πραγματοποιήθηκαν, μεταξύ άλλων, και με εκπροσώπους ταξιδιωτικού γραφείου από τον Λίβανο που διακινεί επισκέπτες υψηλού εισοδηματικού επιπέδου και ενδιαφέρονται κυρίως για βίλες στη Μύκονο με δημοσιογράφους και bloggers από Νότιο Αφρική και Λίβανο, με Tour Operator από τη Σαουδική Αραβία κ.ά.

Σε όλους παρουσιάστηκε το project “Promo Aegean Islands”, που αποτέλεσε την κεντρική ιδέα της προβολής των νησιών του Αιγαίου.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Tourism Lobby

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

Τα eNewsletters της αγοράς

↑ top