Τελευταία νέα
ΑρχικήΟργανωτές ΤαξιδιώνTour OperatorsΖωηρό ενδιαφέρον για Μύκονο, Σαντορίνη και Κυκλάδες από TOs της αραβικής αγοράς
Εκθέσεις

Ζωηρό ενδιαφέρον για Μύκονο, Σαντορίνη και Κυκλάδες από TOs της αραβικής αγοράς

Διοργάνωση ταξιδίων εξοικείωσης με Tour Operators που διακινούν πελάτες υψηλού εισοδήματος και με δημοσιογράφους για την προώθηση του τουρισμού από την αραβική αγορά.

Σημαντικές επαφές πραγματοποίησε την πρώτη μέρα λειτουργίας της έκθεσης Arabian Travel Market του Ντουμπάι η αποστολή της MTC Group. Διαπιστώθηκε ζωηρό ενδιαφέρον για Μύκονο, Σαντορίνη και άλλα νησιά των Κυκλάδων από σημαντικούς Tour Operators που διακινούν πελάτες υψηλού εισοδήματος, καθώς και επιχειρηματίες που ενδιαφέρονται για διακοπές στα ελληνικά νησιά.

Συμφωνήθηκε η οργάνωση ταξιδίων εξοικείωσης τόσο με τους ίδιους όσο και με δημοσιογράφους για την προώθηση του τουρισμού από την αραβική αγορά.

Με πάνω από 45 συναντήσεις με εκπροσώπους Μέσων Ενημέρωσης, ταξιδιωτικούς πράκτορες και άλλους επαγγελματίες του τουρισμού,
ολοκληρώθηκε η αποστολή της τετραμελούς ομάδας της MTC Group υπό τον κ. Κώστα Σκαγιά, Corporate Relation Manager και αντιπρόσωπο Αιγαίου, στην Arabian Travel Market.


Συγκεκριμένο ενδιαφέρον εκφράστηκε από blogger από το Ντουμπάι, ο οποίος προτίθεται να οργανώσει ταξίδι με δημοσιογράφους με την Carribean Cruises στα ελληνικά νησιά, με αφετηρία τον Πειραιά.

Συναντήσεις πραγματοποιήθηκαν, μεταξύ άλλων, και με εκπροσώπους ταξιδιωτικού γραφείου από τον Λίβανο που διακινεί επισκέπτες υψηλού εισοδηματικού επιπέδου και ενδιαφέρονται κυρίως για βίλες στη Μύκονο με δημοσιογράφους και bloggers από Νότιο Αφρική και Λίβανο, με Tour Operator από τη Σαουδική Αραβία κ.ά.

Σε όλους παρουσιάστηκε το project “Promo Aegean Islands“, που αποτέλεσε την κεντρική ιδέα της προβολής των νησιών του Αιγαίου.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024