Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΟλοκληρώθηκε η ανακαίνιση του ξενοδοχείου The Stanley
Ξενοδοχεία

Ολοκληρώθηκε η ανακαίνιση του ξενοδοχείου The Stanley

Ανακαίνιση 261 δωματίων και διαδρόμων στους ορόφους, νέος φωτισμός και νέες πόρτες δωματίων με 'RFID' ανέπαφες ηλεκτρονικές κλειδαριές. Προστέθηκαν δύο νέες αίθουσες συνεδριάσεων στις υπάρχουσες τρεις και ένα ολοκαίνουριο γυμναστήριο.

Ένα από τα πιο ιστορικά ξενοδοχεία της Αθήνας αλλάζει πρόσωπο και ανανεώνεται. Το The Stanley ολοκλήρωσε στις αρχές Απριλίου 2017 μια ανακαίνιση 261 δωματίων, από τα 385 του συνόλου.

Παράλληλα, ανακαινίστηκαν οι διάδρομοι στους ορόφους, καινούριος φωτισμός και καινούριες πόρτες δωματίων με “RFID” ανέπαφες ηλεκτρονικές κλειδαριές. Προστέθηκαν δύο νέες αίθουσες συνεδριάσεων στις υπάρχουσες τρεις και ένα ολοκαίνουριο γυμναστήριο.


Τα δωμάτια πριν και μετά την ανακαίνιση.

Το The Stanley ξεκίνησε από το 2015 να επενδύει και θα υπάρξει και συνέχεια. Τα τελευταία χρόνια το ξενοδοχείο The Stanley έχει αλλάξει και έχει προσαρμοστεί ανάλογα με τις ανάγκες του σύγχρονου ταξιδιώτη. Σήμερα, μετά από τρεις επιτυχημένες ανακαινίσεις το ξενοδοχείο The Stanley παρουσιάζει τις νέες αλλαγές.

Στα ανακαινισμένα δωμάτια του ξενοδοχείου The Stanley εισήχθη ένας μοντέρνος συνδυασμού χρωμάτων, υψηλής ποιότητας ηχομόνωσης, νέων επίπλων, τηλεοράσεων επίπεδης οθόνης και παροχών υψηλής ποιότητας, προσφέροντας στους επισκέπτες μια πιο χαλαρωτική και ήρεμη διαμονή.


Οι διάδρομοι των ορόφων πριν και μετά την ανακαίνιση.

Ο ολοκαίνουργιος φωτισμός, το νέο δάπεδο και οι νέες πόρτες μεταμορφώνουν τους κοινόχρηστους χώρους του ξενοδοχείου The Stanley. Με μοντέρνα και ανανεωμένη αίσθηση, μειώνοντας ταυτόχρονα το συνολικό θόρυβο και με ιδιαίτερη προσοχή, ώστε οι επισκέπτες να έχουν μια ήρεμη και ξεκούραστη διαμονή στο ξενοδοχείο.

Το γυμναστήριο διαθέτει μια σειρά μηχανημάτων cardio, εξοπλισμό κατάρτισης δύναμης και βάρη, εγκαταστάσεις μασάζ και σάουνα, επιτρέποντας στους επισκέπτες την ευκαιρία να παραμείνουν σε φόρμα μακριά από το σπίτι.

Με τις απαιτήσεις των σημερινών εταιρικών ταξιδιωτών, το The Stanley έχει προσθέσει δύο νέους χώρους συνεδρίων που είναι εξοπλισμένοι με τον τελευταίο A/V και τεχνικό εξοπλισμό για να χειριστούν όλες τις επιχειρηματικές ανάγκες.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024