Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΟι ταξιδιώτες συνδυάζουν επαγγελματικά ταξίδια με τα αναψυχής όλο και περισσότερο
Τάσεις

Οι ταξιδιώτες συνδυάζουν επαγγελματικά ταξίδια με τα αναψυχής όλο και περισσότερο

Η εταιρεία δέχθηκε πάνω από 250.000 κρατήσεις για επαγγελματικά ταξίδια το 2016. Πλέον, σχεδόν το 10% των ταξιδιών που πραγματοποιούνται με τη χρήση της Airbnb σχετίζονται με επιχειρήσεις.

Περισσότερα από τα μισά επαγγελματικά ταξίδια που πραγματοποιήθηκαν με χρήση της Airbnb πέρυσι περιελάμβαναν και διαμονή ενός Σαββατόβραδου, με αποτέλεσμα η πλατφόρμα ενοικίασης να καταλήξει στο συμπέρασμα ότι οι διαχωριστικές γραμμές μεταξύ επαγγελματικού ταξιδιού και αναψυχής είναι όλο και πιο ασαφείς.

Η Airbnb έχει παρουσιάσει ένα νέο εργαλείο αναζήτησης και κράτησης, το οποίο επιτρέπει στους χρήστες να φιλτράρουν τα αποτελέσματα για να βλέπουν μόνο καταχωρίσεις διαμονής για επαγγελματικά ταξίδια.

Η εταιρεία δέχθηκε πάνω από 250.000 κρατήσεις για επαγγελματικά ταξίδια το 2016, σε περισσότερες από 230 χώρες, τριπλασιάζοντας τον αριθμό των επαγγελματικών ταξιδιών που πραγματοποιήθηκαν στην Airbnb τον προηγούμενο χρόνο.

Πλέον, σχεδόν το 10% των ταξιδιών που πραγματοποιούνται με τη χρήση της Airbnb σχετίζονται με επιχειρήσεις.

Για να χρησιμοποιήσει ο χρήστης το νέο εργαλείο κρατήσεων για επιχειρήσεις, πρέπει να συνδέσει το e-mail εργασίας του με τον λογαριασμό του στην Airbnb. Το 2017 η εταιρεία σχεδιάζει επίσης να δρομολογήσει εργαλεία που θα διευκολύνουν την επανακράτηση καταλυμάτων για τους επαγγελματικούς ταξιδιώτες, οι λεπτομέρειες των οποίων δεν έχουν ακόμη ανακοινωθεί.

Σε δήλωση μετά την ανακοίνωση των νέων αυτών, η εταιρεία σημείωσε: “Ο κόσμος των ταξιδιών συνεχίζει να αλλάζει. Οι άνθρωποι βγαίνουν στο δρόμο περισσότερο από ποτέ και τείνουν να αποδίδουν μεγαλύτερη αξία στις μοναδικές, τοπικές εμπειρίες παρά σε τυποποιημένα ταξίδια. Αυτή η τάση περιπλάνησης εμφανίζεται επίσης στον τρόπο με τον οποίο οι άνθρωποι προσεγγίζουν και τα επαγγελματικά ταξίδια.

Οι διαχωριστικές γραμμές μεταξύ των επαγγελματικών ταξιδιών και των ταξιδιών αναψυχής θολώνουν. Όλο και περισσότεροι από εμάς συνδυάζουν επαγγελματικά ταξίδια με μια εξόρμηση Σαββατοκύριακου. Η ζωή δεν πρέπει να σταματά γιατί ταξιδεύετε για επαγγελματικούς λόγους”.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024
11/04/2024