Τελευταία νέα
ΑρχικήΟργανωτές ΤαξιδιώνTour OperatorsΗ Thomas Cook ανακοινώνει το κλείσιμο και άλλων καταστήματων της στη Βρετανία
TOs

Η Thomas Cook ανακοινώνει το κλείσιμο και άλλων καταστήματων της στη Βρετανία

Η ανακοίνωση αυτή αποτελεί μέρος της συνεχούς αναμόρφωσης του δικτύου λιανικής πώλησης στο Ηνωμένο Βασίλειο, το οποίο περιλαμβάνει το άνοιγμα νέων καταστημάτων Discovery και την ανακαίνιση των υπαρχόντων καταστημάτων Neighbourhood.

Η Thomas Cook πρόκειται να κλείσει άλλα 17 καταστήματά της – εκτός από τα 39 που έχει ήδη ανακοινώσει από τα μέσα Φεβρουαρίου. Τέσσερα από αυτά τα καταστήματα φέρουν την επωνυμία Thomas Cook, ενώ τα υπόλοιπα είναι όλα καταστήματα “Co-operative Travel”. Ο ταξιδιωτικός γίγαντας δήλωσε ότι έχει ενημερώσει ήδη το προσωπικό του σχετικά με το κλείσιμο των καταστημάτων.

Συνολικά θα επηρεαστούν 62 μέλη από το προσωπικό. “Όπως πάντα, αν οι προτάσεις αυτές προχωρήσουν, θα προσπαθήσουμε να διατηρήσουμε όσο το δυνατόν περισσότερους συναδέλφους μας, με εναλλακτικές ευκαιρίες εντός του ομίλου Thomas Cook”, ανέφερε η εταιρεία σε δήλωσή της.

Η ανακοίνωση αυτή αποτελεί μέρος της συνεχούς αναμόρφωσης του δικτύου λιανικής πώλησης στο Ηνωμένο Βασίλειο, το οποίο περιλαμβάνει το άνοιγμα νέων καταστημάτων Discovery και την ανακαίνιση των υπαρχόντων καταστημάτων Neighbourhood.

Η Thomas Cook άνοιξε ένα τέταρτο κατάστημα Discovery στο Kingston του Λονδίνου νωρίτερα αυτόν το μήνα και την περασμένη εβδομάδα άνοιξε ένα ολοκαίνουργιο κατάστημα στο εμπορικό κέντρο Silverburn στη Γλασκώβη. Τον Μάιο, θα ανοίξει ξανά το κατάστημα του Metro Center στο Gateshead ως κατάστημα Discovery.

“Μέχρι σήμερα έχουμε ολοκληρώσει 32 ανακατασκευές καταστημάτων Neighbourhood, που περιελάμβαναν την αλλαγή της επωνυμίας από συνεργατικά σε Thomas Cook και σχεδιάζουμε να κάνουμε άλλα 14 μέχρι τα τέλη Μαΐου”, πρόσθεσε η εταιρεία.

“Υπάρχουν περισσότερα καταστήματα Discovery και Neighbourhood προς ανακαίνιση, καθώς συνεχίζουμε να αναμορφώνουμε το δίκτυο καταστημάτων μας για να προσφέρουμε στους πελάτες μας το καλύτερο δυνατό από την Thomas Cook”.

Τα πρόσφατα κλεισίματα καταστημάτων γίνονται τον ίδιο μήνα που η Thomas Cook ανακοίνωσε ότι επρόκειτο να απαλλαγεί από περίπου 50 θέσεις εργασίας από το σπίτι.

Η Kathryn Darbandi, διευθύντρια Retail & Customer Experience, δήλωσε: “Τα εν λόγω κλεισίματα των καταστημάτων είναι μέρος της συνεχιζόμενης αναθεώρησης του δικτύου καταστημάτων μας, για να διασφαλίσουμε ότι μπορούμε να εξυπηρετήσουμε τους πελάτες μας με τον τρόπο που τους ταιριάζει καλύτερα. Γνωρίζουμε ότι παίζει σημαντικό ρόλο για τα καταστήματά μας να βοηθούν τους πελάτες να διαλέγουν το σωστό πακέτο διακοπών που τους ταιριάζει και ανυπομονώ να αναγγείλω περισσότερα ανοίγματα καταστημάτων Discovery τους ερχόμενους μήνες -κάτι που θα μας βοηθήσει να επιτύχουμε”.

Ιστοσελίδα | + Άρθρα
Ετικέτες
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024