Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Υπουργείο Τουρισμού

Συνάντηση υπ. τουρισμού Έλ. Κουντουρά με την υποψήφια της Αιγύπτου για τη θέση της γεν. διευθύντριας της UNESCO

Τατιάνα Ρόκου - 09 Μάιος 2017, 13:24

Η υπουργός τουρισμού της Ελλάδας, κα Έλενα Κουντουρά συναντήθηκε στο Υπουργείο Τουρισμού με την υποψήφια της Αιγύπτου για τη θέση της γενικής διευθύντριας της UNESCO, Moushira Khattab, εκφράζοντας αμοιβαία αισθήματα υποστήριξης και αλληλεγγύης.


Η υπουργός τουρισμού κα Έλενα Κουντουρά συναντήθηκε στο Υπουργείο Τουρισμού με την υποψήφια της Αραβικής Δημοκρατίας της Αιγύπτου για τη θέση της γενικής διευθύντριας της UNESCO, πρώην υπουργό και πρέσβη, κα Moushira Khattab, η οποία πραγματοποιεί επίσκεψη στην Ελλάδα.
 
Στη εθιμοτυπική συνάντηση συμμετείχαν ο πρέσβης της Αιγύπτου στην Ελλάδα, κ. Mohamed Farid Monib, και η σύμβουλος, κα Dahlia Abdel Fattah.
 
H κα Khattab εξέφρασε στην υπουργό τις ευχαριστίες της Αιγύπτου προς την Ελλάδα για την εξαρχής υποστήριξη της αιγυπτιακής υποψηφιότητας στις προγραμματισμένες για το φθινόπωρο του 2017 εκλογές για τη θέση της γενικής διεύθυνσης της UNESCO.
 
Η κα Κουντουρά από πλευράς της αναφέρθηκε στους ιστορικούς δεσμούς Ελλάδας-Αιγύπτου και την φιλία των λαών τους, καθώς και στις σημαντικές προσπάθειες που έχουν γίνει τα δύο τελευταία χρόνια για την ενίσχυση των διμερών τουριστικών σχέσεων.

 
Στην φωτογραφία: Η υπουργός Τουρισμού κα Έλενα Κουντουρά με την υποψήφια της Αιγύπτου για τη θέση της γεν. διευθύντριας UNESCO, πρέσβη κα Moushira Khattab, τον πρέσβη της Αιγύπτου στην Ελλάδα, κ. Mohamed Farid Monib και τη σύμβουλο, κα Dahlia Abdel Fattah

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Tourism Lobby

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

Τα eNewsletters της αγοράς

↑ top