Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Ξενοδοχεία

Η Aqua Vista Hotels ανοίγει δυναμικά στην Πάρο με το Acqua Vatos Paros

Τατιάνα Ρόκου - 10 Μάιος 2017, 10:52

Με κυρίαρχα τα γνωρίσματα της κυκλαδίτικης αρχιτεκτονικής όσον αφορά τον σχεδιασμό του και με προσωποποιημένες υπηρεσίες ανάλογες των υψηλών standards του Ομίλου, η Aqua Vista Hotels στοχεύει στη δημιουργία ενός ξενοδοχείου που πέραν της εμπειρίας διαμονής θα προσφέρει στον επισκέπτη την αυθεντική κυκλαδίτικη φιλοξενία.


Έπειτα από πολλές και επιτυχημένες συνεργασίες στους μεγαλύτερους τουριστικούς προορισμούς της χώρας, η Aqua Vista Hotels δίνει δυναμικό ‘παρών’ σε ένα ακόμα νησί των Κυκλάδων, την Πάρο. Την άνοιξη του 2017 ο όμιλος ξεκίνησε τη 16ετή μίσθωση της πρώτης μονάδας του στο νησί, η οποία θα ανοίξει τις πόρτες της το καλοκαίρι του 2017 με το όνομα Acqua Vatos Paros.
 
Το μοντέλο λειτουργίας του Acqua Vatos της Σαντορίνης μεταφέρεται φέτος και στην Πάρο, δίνοντας στον προορισμό την αίγλη των ξενοδοχείων της Aqua Vista Hotels. Η ομάδα της κας Αλίνας Τσολακάκη συνέλαβε και προχωρεί στην υλοποίηση όλων εκείνων που πρόκειται να συνθέσουν την ταυτότητα του Aqua Vatos Paros, από το brand identity μέχρι το story telling και το concept του, προσδίδοντας στο ξενοδοχείο τον χαρακτήρα που διαθέτουν όλες οι μονάδες της Aqua Vista Hotels, και συστήνοντας παράλληλα στον τουριστικό χάρτη του νησιού το μοντέλο φιλοξενίας του ομίλου.

 
Στρατηγικά τοποθετημένο σε μια από τις ωραιότερες περιοχές του νησιού, στην Παροικιά, το Acqua Vatos Paros βρίσκεται σε διαδικασία πλήρους ανακαίνισης με στόχο την ανάδειξή του σε μια ξενοδοχειακή μονάδα χαρακτηριστικό εκπρόσωπο της Aqua Vista Hotels. Με κυρίαρχα τα γνωρίσματα της κυκλαδίτικης αρχιτεκτονικής όσον αφορά τον σχεδιασμό του και με προσωποποιημένες υπηρεσίες ανάλογες των υψηλών standards του Ομίλου, η Aqua Vista Hotels στοχεύει στη δημιουργία ενός ξενοδοχείου που πέραν της εμπειρίας διαμονής θα προσφέρει στον επισκέπτη την αυθεντική κυκλαδίτικη φιλοξενία.

 
Η κυρία Σοφία Ματζουράνη, Business Development Manager της Aqua Vista Hotels, δήλωσε σχετικά: “Οι Κυκλάδες αποτελούν το συνώνυμο του ελληνικού καλοκαιριού και η Aqua Vista Hotels δεν μπορεί παρά να επιδιώκει την ένταξη νέων κυκλαδίτικων προορισμών και συνεργασιών στο portfolio της. Ξεκινάμε δυναμικά τον προορισμό Πάρος μέσα από το δικό μας Αcqua Vatos Paros, εισάγοντας στο νησί τη φιλοσοφία της Aqua Vista Hotels για ξενοδοχειακές μονάδες που μέσα από το μοναδικό τους αποτύπωμα συμβάλλουν στην ανάδειξη του ίδιου του προορισμού”.


 

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Sine ira et studio (ή -τουριστικά- αμερόληπτα)

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

Τα eNewsletters της αγοράς

↑ top