Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Ξενοδοχία

Εξαγορά της μεγαλύτερης σουηδικής ξενοδοχειακής αλυσίδας από την Best Western

Θοδωρής Κουμέλης - 10 Μάιος 2017, 11:54

Οι δύο όμιλοι αναφέρουν ότι η κίνηση αυτή "θα ενισχύσει την ανταγωνιστικότητα των αλυσίδων και θα δημιουργήσει μια ισχυρότερη πλατφόρμα για να προωθηθεί η ανάπτυξη της βιομηχανίας της διανομής, της ψηφιοποίησης, των πελατειακών σχέσεων και των αγορών".


Ο όμιλος Best Western Hotels & Resorts εξαγόρασε τον σουηδικό κολοσσό Sweden Hotels, τη μεγαλύτερη ξενοδοχειακή αλυσίδα της Σουηδίας.
 
Η συμφωνία δίνει στη Sweden Hotels πρόσβαση στη σύγχρονη ψηφιακή πλατφόρμα, στο σύστημα διανομής και στα προγράμματα πιστότητας της Best Western.
 
Οι δύο όμιλοι αναφέρουν ότι η κίνηση συτή “θα ενισχύσει την ανταγωνιστικότητα των αλυσίδων και θα δημιουργήσει μια ισχυρότερη πλατφόρμα για να προωθηθεί η ανάπτυξη της βιομηχανίας της διανομής, της ψηφιοποίησης, των πελατιακών σχέσεων και των αγορών”.
 
Η νέα ονομασία που θα έχει αυτός ο πλέον ενοποιημένος όμιλος, τα Best Western och Sweden Hotels θα προσφέρουν 135 ξενοδοχεία στη Σουηδία και συνολικά 180 ξενοδοχεία σε ολόκληρη τη Σκανδιναβία.
 
Η συγχώνευση με την Best Western σημαίνει ότι είμαστε πλέον σε θέση να προσφέρουμε στα ξενοδοχεία ακόμη καλύτερη υποστήριξη από άποψη διανομής, μάρκετινγκ, αγορών και πωλήσεων”, δήλωσε η Jenny B. Larsson, πρόεδρος της ομάδας των Sweden Hotels. 
 
Ο Johan Kukacka, διευθύνων σύμβουλος της Best Western στη Σκανδιναβία, δήλωσε ότι η εξαγορά ήταν μια στρατηγικά σημαντική συμφωνία και μια λογική εξέλιξη.


 

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Sine ira et studio (ή -τουριστικά- αμερόληπτα)

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

Τα eNewsletters της αγοράς

↑ top