Τελευταία νέα
ΑρχικήΕιδήσειςΣτην τελική ευθεία η Greek Travel Show
Εκθέσεις

Στην τελική ευθεία η Greek Travel Show

Στόχος της Greek Travel Show είναι να παρουσιάσει τουριστικές προτάσεις και πακέτα, ενημερώνοντας το καταναλωτικό κοινό που θέλει να προγραμματίσει τις καλοκαιρινές του διακοπές εύκολα, αποτελεσματικά και στις καλύτερες τιμές.

Με τιμώμενο δήμο το Ναύπλιο και τιμώμενη Περιφέρεια την Αττική ετοιμάζεται να κάνει το «ντεμπούτο» της η Greek Travel Show, που διοργανώνεται από τη ΔΕΘ-Helexpo, στο Helexpo Maroussi, από τις 19 έως τις 21 Μαΐου. Η έκθεση Greek Travel Show απευθύνεται στους Έλληνες ταξιδιώτες και είναι η πρώτη ελληνική έκθεση τουριστικής εμπειρίας. 
 
Στόχος της είναι, μία ανάσα από το καλοκαίρι, να παρουσιάσει τουριστικές προτάσεις και πακέτα, ενημερώνοντας το καταναλωτικό κοινό που θέλει να προγραμματίσει τις καλοκαιρινές του διακοπές εύκολα, αποτελεσματικά και στις καλύτερες τιμές. Το ενδιαφέρον για την Greek Travel Show είναι πολύ μεγάλο, με εκπροσώπους ελληνικών προορισμών, ξενοδοχειακών αλυσίδων, τουριστικών πρακτορείων, εταιρειών κρουαζιέρας και τουριστικών υπηρεσιών να δίνουν το «παρών» στη νέα έκθεση της ΔΕΘ-Helexpo. Μεταξύ των εκθετών βρίσκονται Περιφέρειες και δήμοι από όλη την Ελλάδα, που θα παρουσιάσουν τα συγκριτικά πλεονεκτήματα των περιοχών τους, σε μια προσπάθεια να προσελκύσουν τον Έλληνα τουρίστα. 
 
Η Greek Travel Show θα πλαισιώνεται από ένα πλούσιο πρόγραμμα παράλληλων, ψυχαγωγικών εκδηλώσεων, στις οποίες περιλαμβάνονται πολιτιστικά events με την παρουσίαση εθίμων από όλη την Ελλάδα, γαστρονομικού χαρακτήρα γεγονότα, ενημέρωση για τουριστικούς προορισμούς με αποδέκτες δημοσιογράφους και bloggers κα. Επίσης οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να κερδίσουν αεροπορικά εισιτήρια, ταξίδια, διαμονές σε ξενοδοχεία και πολλά άλλα δώρα, ενώ οι προσφορές της τελευταίας στιγμής, ειδικά διαμορφωμένες για τον κόσμο που θα επισκεφθεί την έκθεση, αναμένονται δελεαστικές.
 
Η Greek Travel Show εντάσσεται στον στρατηγικό σχεδιασμό της εταιρείας για περαιτέρω ανάπτυξη των δράσεών της στην εκθεσιακή αγορά της Αθήνας και εν προκειμένω στο τουριστικό πεδίο. Με εμπειρία τριών δεκαετιών στον τουριστικό κλάδο, καθώς διοργανώνει τη Philoxenia, έκθεση-ορόσημο για τους ανθρώπους του τουρισμού, η ΔΕΘ-Helexpo συνεχίζει να εμπλουτίζει το εκθεσιακό της χαρτοφυλάκιο, λαμβάνοντας υπόψη τις ανάγκες της αγοράς. Εν προκειμένω η ενίσχυση του εσωτερικού τουρισμού, που υστερεί σε σχέση με τις ροές από το εξωτερικό, αποτελεί στόχο της Greek Travel Show. 

 

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024