Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Τουριστικά γραφεία

Η WorldVentures επεκτείνει την παρουσία της στην Ευρώπη

Βίκυ Καραντζαβέλου - 11 Μάιος 2017, 09:10

Τα κεντρικά γραφεία της WorldVentures παγκοσμίως βρίσκονται στο Plano, Texas των ΗΠΑ και τα κεντρικά γραφεία για την Ασία στη Σινγκαπούρη, και πρόσφατα εγκαινίασε νέα γραφεία στο Άμστερνταμ της Ολλανδίας.


Η WorldVentures, η εταιρεία – συνδρομητικό κλαμπ διακοπών και αναψυχής άνοιξε στις 22 Απριλίου νέα γραφεία στο Άμστερνταμ.
 
Ο Jon McKillip, President of Global Sales, επικρότησε τις προσπάθειες όλων όσων συνέβαλαν στο άνοιγμα των νέων γραφείων, σημειώνοντας ότι: “Η παγκόσμια αγορά συνιστά μια σημαντική ευκαιρία για εταιρική ανάπτυξη. Με τα εγκαίνια των κεντρικών γραφείων μας για την Ευρώπη, επιβεβαιώνουμε τη δέσμευσή μας στους υπάρχοντες πελάτες μας και παράλληλα αποκτούμε τη δυνατότητα να γνωρίσουμε καλύτερα τις ανάγκες των νέων πελατών μας στην Ευρώπη και να τις ικανοποιήσουμε. Δουλεύοντας μαζί με τους Ανεξάρτητους Αντιπροσώπους μας έχουμε επιτύχει σπουδαία αποτελέσματα και είμαστε πολύ τυχεροί που έχουμε άλλο ένα γραφείο για να υποστηρίξουμε τη διεθνή μας οικογένεια.”
 
Ρεβέκκα Πανοπούλου, Director of Sales for Southern Europe και Kyle Lowe, Senior Vice President of Global Sales στα νέα Κεντρικά Ευρωπαϊκά γραφεία WorldVentures στο Άμστερνταμ
 
“Με το άνοιγμα αυτού του περιφερειακού γραφείου στοχεύουμε σε περαιτέρω ανάπτυξη στην Ευρώπη” εξήγησε ο Kyle Lowe, Senior Vice President of Global Sales. “Κρίνοντας από την τεράστια αποδοχή που έχουν μέχρι σήμερα οι Συνδρομές Μέλους DreamTrips σε περίπου 30 αγορές σε όλον τον κόσμο, πιστεύουμε ότι ο κόσμος και σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες θα ανταποκριθεί με τον ίδιο ενθουσιασμό”.
 
Τα κεντρικά γραφεία της WorldVentures παγκοσμίως βρίσκονται στο Plano, Texas των ΗΠΑ και τα κεντρικά γραφεία για την Ασία στη Σινγκαπούρη. Άλλα τοπικά γραφεία βρίσκονται στο Χονγκ Κονγκ, τη Ταϊβάν, τη Μαλαισία, την Αυστραλία και τη Ν. Αφρική.

 
Στη φωτογραφία: Εγκαίνια των Κεντρικών Ευρωπαϊκών γραφείων WorldVentures στο Άμστερνταμ. Από αριστερά:  Ρεβέκκα Πανοπούλου, Director of Sales for Southern Europe, Michelle Siddy Director of Sales for Northern Europe, Kyle Lowe, Senior Vice President of Global Sales
|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Sine ira et studio (ή -τουριστικά- αμερόληπτα)

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

Τα eNewsletters της αγοράς

↑ top