Τελευταία νέα
ΑρχικήΕναλλακτικός ΤουρισμόςΑθλησηςΆρχισαν οι εγγραφές για το 'Santorini Experience'
Αθλητικός τουρισμός

Άρχισαν οι εγγραφές για το 'Santorini Experience'

Να σημειωθεί ότι το Santorini Experience βραβεύτηκε στα φετινά Ermis Awards με το Gold βραβείο για την καλύτερη παραγωγή αθλητικού event τη χρονιά που πέρασε.

Το μεγαλύτερο event αθλητικού τουρισμού για επαγγελματίες και ερασιτέχνες αθλητές στην Ελλάδα, το 3ο ‘Santorini Experience‘, είναι έτοιμο να υποδεχτεί όλους όσους θέλουν να εκτοξεύσουν την αδρεναλίνη τους στα ύψη συμμετέχοντας σε αγώνες τρεξίματος και κολύμβησης. 
 
Όσοι, λοιπόν, αποφασίσουν και θέλουν να βρεθούν στη Σαντορίνη από 6 έως 8 Οκτωβρίου 2017 θα έχουν τη δυνατότητα να δοκιμάσουν τις αντοχές τους στην κολύμβηση ανοιχτής θαλάσσης το Σάββατο 7 Οκτωβρίου, σε έναν αγώνα 1,5 μιλίου (2,4χλμ.). Οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να κολυμπήσουν από το Ηφαίστειο έως το παλιό λιμάνι των Φηρών.


H Παγκόσμια Πρωταθλήτρια Κολύμβησης Ανοιχτής Θαλάσσης, Κέλλυ Αραούζου στο Santorini Experience: Photo by Vangelis Patsialos
 

Επιπλέον με την κολύμβηση, για τους λάτρεις του τρεξίματος την Κυριακή 8 Οκτωβρίου το πρόγραμμα περιλαμβάνει 3 διαφορετικές διαδρομές, που έχουν ως ‘φόντο‘ τις μοναδικές εικόνες του ηφαιστείου με θέα από την Καλντέρα καθώς και τους οικισμούς Ημεροβίγλι, Φηροστεφάνι και Οία που κλέβουν την παράσταση. Πιο συγκεκριμένα η διαδρομή των 5 χλμ. είναι για τρέξιμο και δυναμικό περπάτημα, των 10 χλμ. για πιο εξοικειωμένους στις αποστάσεις και των 15 χλμ. για αυτούς που αγαπούν τη δύναμη, την τεχνική και την αντοχή. Όλες οι διαδρομές έχουν ως αφετηρία το εργοστάσιο αφαλάτωσης στην Οία, με σημεία χωμάτινης διαδρομής και τερματισμό πάλι στην Οία.
 
Φέτος, για πρώτη φορά θα υπάρχει χρονομέτρηση για όλους τους συμμετέχοντες στο τρέξιμο και στην κολύμβηση.


Running @ Santorini Experience: Photo by Elias Lefas
 

Με αφορμή την παρουσία της στην διοργάνωση η ελληνίδα παγκόσμια πρωταθλήτρια κολύμβησης ανοιχτής θαλάσσης, Κέλλυ Αραούζου, τόνισε: “Είναι μεγάλη η χαρά μου, που θα κολυμπήσω στα μαγευτικά νερά της Σαντορίνης για 3η συνεχόμενη χρονιά. Το Santorini Experience είναι για μένα μοναδική εμπειρία, καθώς εκτός από το αθλητικό κομμάτι που αφορά στην κολύμβηση, είναι απίστευτη η αίσθηση να αγωνίζεσαι σε ένα από τα διασημότερα μέρη του κόσμου! Συνιστώ σε όσους μπορούν να έρθουν και να ζήσουν αυτή την πρωτόγνωρη εμπειρία, σε ένα νησί το οποίο είναι τουριστικός προορισμός, όλο το χρόνο για όλο τον κόσμο!”.
 
Να σημειωθεί ότι το ‘Santorini Experience’ βραβεύτηκε στα φετινά Ermis Awards με το Gold βραβείο για την καλύτερη παραγωγή αθλητικού event τη χρονιά που πέρασε.
 
To ‘Santorini Experience’ θα πραγματοποιηθεί υπό την αιγίδα του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού και της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας Ελλάδας (K.O.E.) με τη συνδιοργάνωση του Δήμου Θήρας τoυ Δημοτικού Αθλητικού Πολιτιστικού Περιβαλλοντικού Οργανισμού Σαντορίνης (Δ.Α.Π.Π.Ο.Σ.) και του Ομίλου της Active Media.

Φωτογραφία: Swimming @ Santorini Experience: Photo by Elias Lefas
 

 

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

Ετικέτες
15/03/2024
14/03/2024
13/03/2024
12/03/2024
11/03/2024
08/03/2024