Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΣυνάντηση υπ. Τουρισμού Έλ. Κουντουρά με Γάλλους Γερουσιαστές
Υπουργείο Τουρισμού

Συνάντηση υπ. Τουρισμού Έλ. Κουντουρά με Γάλλους Γερουσιαστές

Συνάντηση της Υπουργού Τουρισμού κας Έλενας Κουντουρά με Γάλλους Γερουσιαστές της Ομάδας Φιλίας Ελλάδας- Γαλλίας για την πορεία ανάπτυξης του ελληνικού τουρισμού

Η υπουργός Τουρισμού κα Έλενα Κουντουρά συναντήθηκε σήμερα στο Υπουργείο με τους Γάλλους γερουσιαστές και εκπροσώπους της Ομάδας Φιλίας Ελλάδας – Γαλλίας της Γαλλικής Γερουσίας, κ.Didier Marie, κα Catherine Morin-Dessailly, και κ. Simon Sutour.
 
Στη συνάντηση, που πραγματοποιήθηκε σε εγκάρδιο κλίμα, συζητήθηκαν οι στενές σχέσεις στον τουρισμό μεταξύ Ελλάδας και Γαλλίας, ο σχεδιασμός για την προσέλκυση ξένων τουριστικών επενδύσεων και οι θετικές αναπτυξιακές προοπτικές του ελληνικού τουριστικού τομέα. 
 
Η κα Κουντουρά ενημέρωσε τους Γάλλους γερουσιαστές για την υλοποιούμενη εθνική τουριστική πολιτική για την προώθηση της Ελλάδας ως προορισμού 365 ημέρες, και ιδιαίτερα αναφέρθηκε στις νέες δυνατότητες για την ανάπτυξη προϊόντων θεματικού τουρισμού και στο πλαίσιο για την υλοποίηση σχετικών επενδύσεων. 
 
Επίσης συζητήθηκε η συμβολή του τουρισμού στην οικονομία και θέματα υποδομών που σχετίζονται με τον τουρισμό και την κρουαζιέρα.
 
 
Στη φωτογραφία: Η υπουργός Τουρισμού κα Έλενα Κουντουρά  με τους Γάλλους γερουσιαστές και εκπροσώπους της Ομάδας Φιλίας Ελλάδας- Γαλλίας της Γαλλικής Γερουσίας , κ.Didier Marie, κα Catherine Morin-Dessailly, και κ. SimonSutour

 

Ιστοσελίδα | + Άρθρα
29/03/2024
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024