Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Τουρισμός & πολιτική

Ο Γ. Τζιάλλας στο 4ο Ελληνο-Κινεζικό Συνέδριο Επιχειρηματικότητας

Τατιάνα Ρόκου - 12 Μάιος 2017, 14:00

Ο κ. Τζιάλλας αναφέρθηκε στις εξαιρετικές σχέσεις Ελλάδας- Κίνας, στην ελκυστικότητα της Ελλάδας ως προορισμού για επενδύσεις, και στις εξαιρετικές προοπτικές συνεργασίας που ανοίγονται στον τουριστικό τομέα.


O γενικός γραμματέας Τουριστικής Πολιτικής και Ανάπτυξης κ. Γιώργος Τζιάλλας εκπροσώπησε το Υπουργείο Τουρισμού με ομιλία του στο 4ο Ελληνο-Κινεζικό Συνέδριο ΕπιχειρηματικότηταςΜία Ζώνη Ένας Δρόμος” που πραγματοποιείται 11 και 12 Μαΐου στην Αθήνα.
 
Στην εναρκτήρια τοποθέτησή του ο κ. Τζιάλλας αναφέρθηκε στις εξαιρετικές σχέσεις Ελλάδας- Κίνας, στην ελκυστικότητα της Ελλάδας ως προορισμού για επενδύσεις, και στις εξαιρετικές  προοπτικές συνεργασίας που ανοίγονται στον τουριστικό τομέα.
 
Τόνισε ότι η Ελλάδα αποτελεί πόλο έλξης για τους Κινέζους ταξιδιώτες. Σε συνέχεια του στρατηγικού ανοίγματος της τουριστικής αγοράς της Κίνας που έχει προωθήσει το Υπουργείο Τουρισμού οργανωμένα την τελευταία διετία και έχει αποδώσει, οι αφίξεις από την Κίνα έχουν αυξηθεί σημαντικά την τελευταία διετία. Τα επόμενα χρόνια αναμένεται, όπως ανέφερε ο κ. Τζιάλλας ακόμη πιο δυναμική αύξηση των αφίξεων, που επιδιώκεται μέσα από ένα οργανωμένο σχέδιο προώθησης και προβολής του ελληνικού τουρισμού στην Κίνα, ανάπτυξης διμερών τουριστικών συνεργασιών, προσέλκυσης νέων τουριστικών επενδύσεων και δημιουργίας των συνθηκών για την  ενίσχυση της απευθείας συνδεσιμότητας. 
 
Ο κος Τζιάλλας αναφέρθηκε επίσης στο έντονο ενδιαφέρον που έχει καταγραφεί τον τελευταίο καιρό από Κινεζικούς Ομίλους για επενδύσεις μεγάλης κλίμακας στην Ελλάδα, εκτιμώντας τη σταθεροποίηση της ελληνικής οικονομίας και τις επενδυτικές ευκαιρίες που παρουσιάζει η ελληνική τουριστική αγορά.  
|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Sine ira et studio (ή -τουριστικά- αμερόληπτα)

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

Τα eNewsletters της αγοράς

↑ top