Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΗ Domotel Hotels & Resorts αποχωρεί από το Les Lazaristes
Ξενοδοχεία

Η Domotel Hotels & Resorts αποχωρεί από το Les Lazaristes

Το ξενοδοχείο λειτουργεί κανονικά και η 20ή Μαϊου θα είναι η τελευταία ημέρα λειτουργία του, υπό την 'ομπρέλα' της Domotel.

Σε μια λιτή ανακοίνωσή της, η Domotel Hotels & Resorts, θυγατρική της κατασκευαστικής εταιρείας της Θεσσαλονίκης Δομοτεχνική, ανήγγειλε την αποχώρησή της από το γνωστό ξενοδοχείο της πόλης, Les Lazaristes.

“Η Domotel Hotels & Resorts μετά από 14 χρόνια επιτυχούς λειτουργίας του πεντάστερου ξενοδοχείου Les Lazaristes στη Θεσσαλονίκη, ανακοινώνει την αποχώρησή της από τη συγκεκριμένη μονάδα και ευχαριστεί τους συνεργάτες και τους επισκέπτες της, που συνέβαλαν αποφασιστικά στην καταξίωση της. Μετά από 14 χρόνια επιτυχούς λειτουργίας του πεντάστερου ξενοδοχείου Les Lazaristes στη Θεσσαλονίκη, ανακοινώνει την αποχώρησή της από τη συγκεκριμένη μονάδα και ευχαριστεί τους συνεργάτες και τους επισκέπτες της, που συνέβαλαν αποφασιστικά στην καταξίωση της”, αναφέρεται στην ανακοίνωση.

Μετά την αποχώρησή της από το Les Lazaristes η εταιρεία διατηρεί τη διαχείριση των ξενοδοχείων Domotel Kastri (Κεφαλάρι, Αθήνα), Domotel Xenia Volos (Βόλος), Domotel Arni (Καρδίτσα), Domotel Agios Nikolaos (Σύβοτα Θεσπρωτίας), Domotel Neve (Καϊμακτσαλάν Πέλλας) και Domotel Anemolia (Αράχωβα).

Το ξενοδοχείο λειτουργεί κανονικά και η 20ή Μαϊου θα είναι η τελευταία ημέρα λειτουργία του, υπό την “ομπρέλα” της Domotel. Οι εργαζόμενοι του ξενοδοχείου φέρονται να έχουν λάβει διαβεβαιώσεις ότι η Domotel θα καταβάλλει το σύνολο των δεδουλευμένων τους και θα επαναπροσληφθούν από τη νέα διαχειρίστρια εταιρεία.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024