Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Αεροπορικές εταιρείες

Διαθέσιμα προς πώληση τα αεροπορικά εισιτήρια της Cyprus Airways για Ηράκλειο και Ρόδο

Βίκυ Καραντζαβέλου - 15 Μάιος 2017, 13:07

Οι πτήσεις για Ρόδο θα ξεκινήσουν στις 23 Ιουνίου και για Ηράκλειο στις 24 Ιουνίου.


Η Cyprus Airways ανακοινώνει την έναρξη πωλήσεων αεροπορικών εισιτηρίων για Ηράκλειο και Ρόδο. Εισιτήρια από και προς το Τελ Αβίβ και άλλους δύο προορισμούς θα είναι διαθέσιμα μέσα στις επόμενες βδομάδες.

Οι πτήσεις για Ρόδο θα ξεκινήσουν στις 23 Ιουνίου και για Ηράκλειο στις 24 Ιουνίου. Τα εισιτήρια της Cyprus Airways θα είναι διαθέσιμα σε δύο κατηγορίες ναύλων, Basic και Flex με διαφορετικά χαρακτηριστικά και επιπρόσθετες υπηρεσίες, όπως επιτρεπόμενες αποσκευές, επιλογή θέσης, αλλαγές κ.λπ. Η αερογραμμή θα πραγματοποιεί πτήσεις με Airbus A319, που διαθέτει 144 θέσεις Οικονομικής.

Οι επιβάτες θα μπορούν να οργανώσουν τις διακοπές τους και να κλείσουν εισιτήρια με τη Cyprus Airways, μπαίνοντας στη νέα ιστοσελίδα της εταιρείας ή καλώντας το τηλεφωνικό κέντρο (από Κύπρο (χωρίς χρέωση): 8000 8111 ή από Εξωτερικό: +357 24 00 00 53).

“Η σημερινή μέρα σηματοδοτεί το ξεκίνημα της πρώτης φάσης της λειτουργίας μας. Είμαστε κατενθουσιασμένοι που λανσάρουμε την ιστοσελίδα μας και ξεκινάμε τις πωλήσεις για αεροπορικά εισιτήρια για Ηράκλειο και Ρόδο. Μέσα στις επόμενες βδομάδες θα προστεθούν σταδιακά εισιτήρια για επιπλέον δρομολόγια, προσφέροντας περισσότερες ταξιδιωτικές ευκαιρίες στους επιβάτες μας”, δήλωσε η Natalia Popova, εμπορική διευθύντρια της Cyprus Airways.

Το φθινόπωρο του 2017, η Cyprus Airways θα ανακοινώσει το αναθεωρημένο και διευρυμένο πτητικό της πρόγραμμα που θα ξεκινήσει το Μάρτιο του 2018, με την άφιξη του δεύτερου αεροσκάφους του ίδιου τύπου. Η εταιρεία εξετάζει αυτήν τη στιγμή το ενδεχόμενο για επιπλέον αεροσκάφη μέχρι το τέλος του 2018.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Sine ira et studio (ή -τουριστικά- αμερόληπτα)

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

Τα eNewsletters της αγοράς

↑ top