Τελευταία νέα
ΑρχικήΟργανωτές ΤαξιδιώνΕκλογή νέου Δ.Σ στην Kentavros Travel Network, νέος CEO ο Νότης Μαρτάκης (MTC Group)
Τουριστικά γραφεία

Εκλογή νέου Δ.Σ στην Kentavros Travel Network, νέος CEO ο Νότης Μαρτάκης (MTC Group)

Στόχος του νέου Δ.Σ. είναι η οργανωτική ανασυγκρότηση της εταιρείας εν όψει τρεχουσών και νέων αναπτυξιακών πρωτοβουλιών που θα αναπτυχθούν στο άμεσο μέλλον.

Η εταιρεία Kentavros Travel Network, με παρουσία επί 60 και πλέον χρόνια στο χώρο του εισερχόμενου τουρισμού, αντιπροσωπεύοντας σημαντικούς Tour Operators του εξωτερικού με κύριες αγορές τις ΗΠΑ, Καναδά, Βραζιλία, Γερμανία και Κίνα, ανακοινώνει ότι σύμφωνα με την από 24 Απριλίου 2017 απόφαση της Γενικής Συνέλευσης των μετόχων της εταιρείας, εξέλεξε νέο Δ.Σ., αποτελούμενο από τα κάτωθι μέλη:

  • Νότης Μαρτάκης (επικεφαλής της MTC Group), πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος
  • Γεώργιος Τριβιζάς, γενικός διευθυντής
  • Ελένη Τριβιζά, μέλος
  • Αλέξανδρος Κατέχης, μέλος
  • Μάριος-Αντώνιος Τριβιζάς, μέλος

Ο κ. Νότης Μαρτάκης, νέος CEO της εταιρείας δήλωσε: “Στόχος του νέου Δ.Σ. είναι η οργανωτική ανασυγκρότηση της εταιρείας εν όψει τρεχουσών και νέων αναπτυξιακών πρωτοβουλιών που θα αναπτυχθούν στο άμεσο μέλλον, οπότε και θα προκύψει το τελικό διοικητικό σχήμα. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον απερχόμενο διευθύνοντα σύμβουλο και πρόεδρο του Δ.Σ. Μάριο-Αντώνιο Τριβιζά για τη σημαντική συνεισφορά του στην επιτυχημένη πορεία της εταιρείας τα τελευταία χρόνια και για την ένθερμη και ουσιαστική υποστήριξή του στη διαδικασία της μετάβασης στο νέο διοικητικό σχήμα”.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

19/03/2024
15/03/2024
14/03/2024
13/03/2024
12/03/2024
11/03/2024