Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Προβολή προορισμού

Η δημιουργική πλευρά της Ρόδου πρωταγωνιστεί στο γερμανικό πρακτορείο ειδήσεων DPA

Άγγελος Ρεστάνης - 16 Μάιος 2017, 12:21

Περισσότερα από 200 έντυπα και ηλεκτρονικά δημοσιεύματα σε Γερμανία και Αυστρία αναδεικνύουν την καλλιτεχνική φλέβα του νησιού των Ιπποτών.


Κοσμοπολίτικη και παραδοσιακή, διαχρονική και συνάμα σύγχρονη, η Ρόδος, με τη σαγηνευτική ομορφιά της να αποτελεί πηγή έμπνευσης των νέων του νησιού, κέντρισε το ενδιαφέρον του γερμανικού πρακτορείου ειδήσεων DPA.

Μέσα από ένα εκτενές δημοσίευμα με θέμα “Νέοι ταλαντούχοι Ροδίτες πυροδοτούν τη σπίθα της δημιουργικότητας”, το κορυφαίο γερμανικό Μέσο παρουσιάζει τέσσερις νέους καλλιτέχνες και σχεδιαστές της Ρόδου, οι οποίοι αντιστέκονται στην οικονομική κρίση με ασπίδα τη θετική τους ενέργεια και παραγωγικότητα.

Συνολικά πάνω από 200 έντυπα και ηλεκτρονικά δημοσιεύματα του γερμανικού και αυστριακού τύπου όπως Focus.de, Bild.de, Spiegel.de, T-Online.de και Berliner-Zeitung.de αναπαρήγαγαν το άρθρο του DPA αγγίζοντας συνολικά πάνω από 800 εκατ. αναγνώστες με την ισοδύναμη διαφημιστική αξία να ξεπερνά το 1,5 εκατ. ευρώ.

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψής της, η δημοσιογράφος Johanna Rudiger είχε την ευκαιρία να γνωρίσει από κοντά τον αρχιτέκτονα Παντελή Καμπουρόπουλο, τη σχεδιάστρια κοσμημάτων κα Θεοδώρα Κουνάκη, τη διεθνώς βραβευμένη καλλιτέχνιδα και γλύπτρια κα Εύη Σαββαΐδη και τη δημιουργική ομάδα του “When in Greece” και να ανακαλύψει μέσα από τα έργα και τη δική τους οπτική, την καλλιτεχνική πλευρά της Ρόδου. Χρώματα, εικόνες, γεύσεις, στιγμές από την καθημερινότητα και κρυμμένα μυστικά του μοναδικού αυτού προορισμού, δίνουν πνοή στο έργο των νέων δημιουργών και παρουσιάζουν μια διαφορετική πλευρά του νησιού που κερδίζει τους επισκέπτες.

Το δημοσιογραφικό ταξίδι στη Ρόδο διοργάνωσε και υλοποίησε η Marketing Greece και εντάσσεται στο πλαίσιο συνεργασίας του Συνδέσμου Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων και της Marketing Greece με την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Tourism Lobby

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

Τα eNewsletters της αγοράς

↑ top