Τελευταία νέα
ΑρχικήΕιδήσειςΗ υπουργός Τουρισμού στην 7η Παγκρήτια Έκθεση στο ΣΕΦ
Εκθέσεις

Η υπουργός Τουρισμού στην 7η Παγκρήτια Έκθεση στο ΣΕΦ

Η υπουργός αναφέρθηκε στο ρόλο των εκθέσεων που δίνουν τη δυνατότητα στους Έλληνες και στις Ελληνίδες να γνωρίσουν τις ομορφιές της πατρίδας τους, τα παραγόμενα προϊόντα και τις αυθεντικές ελληνικές γεύσεις του κάθε τόπου.

Η υπουργός Τουρισμού κα Έλενα Κουντουρά επισκέφθηκε την 7η Παγκρήτια Έκθεση “Κρήτη: Η Μεγάλη Συνάντηση & Τοπικές Γεύσεις Ελλάδας“, κατά την τελευταία ημέρα λειτουργίας της στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, την Κυριακή 14 Μαΐου.

Στο χαιρετισμό της, η υπουργός τόνισε ότι το  2017 έχει ξεκινήσει θεαματικά για τον ελληνικό τουρισμό, σε συνέχεια των ρεκόρ της προηγούμενης διετίας, και η Κρήτη πρωταγωνιστεί. Αναφέρθηκε στην υλοποιούμενη εθνική τουριστική πολιτική για τουρισμό 365 ημέρες το χρόνο, στο σχεδιασμό για την βιώσιμη τουριστική ανάπτυξη και ειδικότερα στην υποστήριξη δράσεων για τη διασύνδεσή του τουρισμού με τα τοπικά προϊόντα.


Η υπουργός Τουρισμού κα Έλενα Κουντουρά με τον διοργανωτή της έκθεσης κ. Νεκτάριο Σερμάκη.

Η οργανωμένη προώθηση και προβολή των ελληνικών προορισμών και των τοπικών τους προϊόντων, επισήμανε η κα Κουντουρά, μπορεί να κινητοποιήσει νέα οικονομική δραστηριότητα, νέες πηγές εσόδων και  απασχόλησης με οφέλη που διαχέονται στις τοπικές κοινωνίες.

Η υπουργός αναφέρθηκε ακόμη στο ρόλο των εκθέσεων που δίνουν τη δυνατότητα στους Έλληνες και στις Ελληνίδες να γνωρίσουν τις ομορφιές της πατρίδας τους, τα παραγόμενα προϊόντα και τις αυθεντικές ελληνικές γεύσεις του κάθε τόπου.

Οι διοργανωτές υποδέχθηκαν την κα Κουντουρά με μουσικοχορευτικές εκδηλώσεις κρητικών συλλόγων που είχαν προγραμματιστεί στο πλαίσιο της έκθεσης.

Η υπουργός περιηγήθηκε στα περίπτερα της έκθεσης και συνομίλησε με τους εκθέτες και παραγωγούς.

Στη φωτογραφία, η υπουργός Τουρισμού κα Έλενα Κουντουρά με εκθέτες στα περίπτερα της έκθεσης.

Ιστοσελίδα | + Άρθρα
Ετικέτες
19/03/2024
15/03/2024
14/03/2024
13/03/2024
12/03/2024
11/03/2024