Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Εκθέσεις

Η υπουργός Τουρισμού στην 7η Παγκρήτια Έκθεση στο ΣΕΦ

Άγγελος Ρεστάνης - 16 Μάιος 2017, 15:24

Η υπουργός αναφέρθηκε στο ρόλο των εκθέσεων που δίνουν τη δυνατότητα στους Έλληνες και στις Ελληνίδες να γνωρίσουν τις ομορφιές της πατρίδας τους, τα παραγόμενα προϊόντα και τις αυθεντικές ελληνικές γεύσεις του κάθε τόπου.


Η υπουργός Τουρισμού κα Έλενα Κουντουρά επισκέφθηκε την 7η Παγκρήτια Έκθεση “Κρήτη: Η Μεγάλη Συνάντηση & Τοπικές Γεύσεις Ελλάδας”, κατά την τελευταία ημέρα λειτουργίας της στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, την Κυριακή 14 Μαΐου.

Στο χαιρετισμό της, η υπουργός τόνισε ότι το  2017 έχει ξεκινήσει θεαματικά για τον ελληνικό τουρισμό, σε συνέχεια των ρεκόρ της προηγούμενης διετίας, και η Κρήτη πρωταγωνιστεί. Αναφέρθηκε στην υλοποιούμενη εθνική τουριστική πολιτική για τουρισμό 365 ημέρες το χρόνο, στο σχεδιασμό για την βιώσιμη τουριστική ανάπτυξη και ειδικότερα στην υποστήριξη δράσεων για τη διασύνδεσή του τουρισμού με τα τοπικά προϊόντα.Η υπουργός Τουρισμού κα Έλενα Κουντουρά με τον διοργανωτή της έκθεσης κ. Νεκτάριο Σερμάκη.


Η οργανωμένη προώθηση και προβολή των ελληνικών προορισμών και των τοπικών τους προϊόντων, επισήμανε η κα Κουντουρά, μπορεί να κινητοποιήσει νέα οικονομική δραστηριότητα, νέες πηγές εσόδων και  απασχόλησης με οφέλη που διαχέονται στις τοπικές κοινωνίες.

Η υπουργός αναφέρθηκε ακόμη στο ρόλο των εκθέσεων που δίνουν τη δυνατότητα στους Έλληνες και στις Ελληνίδες να γνωρίσουν τις ομορφιές της πατρίδας τους, τα παραγόμενα προϊόντα και τις αυθεντικές ελληνικές γεύσεις του κάθε τόπου.

Οι διοργανωτές υποδέχθηκαν την κα Κουντουρά με μουσικοχορευτικές εκδηλώσεις κρητικών συλλόγων που είχαν προγραμματιστεί στο πλαίσιο της έκθεσης.

Η υπουργός περιηγήθηκε στα περίπτερα της έκθεσης και συνομίλησε με τους εκθέτες και παραγωγούς.
Στη φωτογραφία, η υπουργός Τουρισμού κα Έλενα Κουντουρά με εκθέτες στα περίπτερα της έκθεσης.
 

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Sine ira et studio (ή -τουριστικά- αμερόληπτα)

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

Τα eNewsletters της αγοράς

↑ top