Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Πολιτισμός

Το Μουσείο Μπενάκη έλαβε το 2017 Experts’ Choice Award

Τατιάνα Ρόκου - 17 Μάιος 2017, 10:02

Με τις θετικές αναφορές στα: Michelin Guide, Fodor's και Travel + Leisure, το Μουσείο Μπενάκη είναι ένα από πιο σημαντικά αξιοθέατα της Αθήνας στο TripExpert.com.


Το Μουσείο Μπενάκη έλαβε το 2017 Experts’ Choice Award, βραβείο επιλογής εμπειρογνωμόνων του TripExpert. Το βραβείο αυτό αναγνωρίζει τα καλύτερα αξιοθέατα σε όλο τον κόσμο με βάση κριτικές από δημοσιογράφους και επαγγελματίες συγγραφείς ταξιδιών. Αξίζει να αναφερεθεί ότι λιγότερο από το 2% όλων των αξιοθέατων παγκοσμίως λαμβάνει το συγκεκριμένο βραβείο.

Με τις θετικές αναφορές στα: Michelin Guide, Fodor’s και Travel + Leisure, το Μουσείο Μπενάκη είναι ένα από πιο σημαντικά αξιοθέατα της Αθήνας στο TripExpert.com.

Η αξιολόγηση από το TripExpert λαμβάνει υπόψη τις κριτικές εμπειρογνωμόνων σε ταξιδιωτικούς οδηγούς, περιοδικά, εφημερίδες και άλλες αξιόλογες πηγές.

Ως ένα από τα πιο σημαντικά αξιοθέατα της Αθήνας, το Μουσείο Μπενάκη έλαβε επίσης το βραβείο Best of Athens του TripExpert.

Το TripExpert, που εδρεύει στη Νέα Υόρκη, αξιολογεί ξενοδοχεία, εστιατόρια και τουριστικά αξιοθέατα με βάση κριτικές εμπειρογνωμόνων. Διαθέτει πάνω από ένα εκατομμύριο κριτικές από τα κορυφαία ταξιδιωτικά μέσα.


|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Sine ira et studio (ή -τουριστικά- αμερόληπτα)

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

Τα eNewsletters της αγοράς

↑ top