Τελευταία νέα
ΑρχικήΕναλλακτικός ΤουρισμόςΤο Μουσείο Μπενάκη έλαβε το 2017 Experts’ Choice Award
Πολιτισμός

Το Μουσείο Μπενάκη έλαβε το 2017 Experts’ Choice Award

Με τις θετικές αναφορές στα: Michelin Guide, Fodor's και Travel + Leisure, το Μουσείο Μπενάκη είναι ένα από πιο σημαντικά αξιοθέατα της Αθήνας στο TripExpert.com.

Το Μουσείο Μπενάκη έλαβε το 2017 Experts’ Choice Award, βραβείο επιλογής εμπειρογνωμόνων του TripExpert. Το βραβείο αυτό αναγνωρίζει τα καλύτερα αξιοθέατα σε όλο τον κόσμο με βάση κριτικές από δημοσιογράφους και επαγγελματίες συγγραφείς ταξιδιών. Αξίζει να αναφερεθεί ότι λιγότερο από το 2% όλων των αξιοθέατων παγκοσμίως λαμβάνει το συγκεκριμένο βραβείο.

Με τις θετικές αναφορές στα: Michelin Guide, Fodor’s και Travel + Leisure, το Μουσείο Μπενάκη είναι ένα από πιο σημαντικά αξιοθέατα της Αθήνας στο TripExpert.com.

Η αξιολόγηση από το TripExpert λαμβάνει υπόψη τις κριτικές εμπειρογνωμόνων σε ταξιδιωτικούς οδηγούς, περιοδικά, εφημερίδες και άλλες αξιόλογες πηγές.

Ως ένα από τα πιο σημαντικά αξιοθέατα της Αθήνας, το Μουσείο Μπενάκη έλαβε επίσης το βραβείο Best of Athens του TripExpert.

Το TripExpert, που εδρεύει στη Νέα Υόρκη, αξιολογεί ξενοδοχεία, εστιατόρια και τουριστικά αξιοθέατα με βάση κριτικές εμπειρογνωμόνων. Διαθέτει πάνω από ένα εκατομμύριο κριτικές από τα κορυφαία ταξιδιωτικά μέσα.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

15/03/2024
14/03/2024
13/03/2024
12/03/2024
11/03/2024
08/03/2024